Jackpot på Stryket

Publicerades den 19 november 2022

Ett Stryktips med kombinationen Jackpot och svårlöst ger förutsättningarna för hög utdelning. Vi är taggade till tänderna denna runda som samtidigt är dagen före det omdiskuterade VM drar igång.

Sverige spelar träningslandskamp mot Algeriet men det är de engelska lägre divisionerna som utgör stommen på Stryktipskupongen. Lag som de flesta ute i stugorna inte har speciellt bra koll på. Vår förmåga och kunskap kring att bygga slagkraftiga system kommer därför förhoppningsvis kunna ge oss en extra fördel mot motståndarna.

Precis som vanligt ges ett större system med många garderingar en större chans att träffa. Vårt MONSTER-system  är ett sådant. Ett dyrare system men även ett system som kammat hem flera sexsiffriga vinster bakåt i tiden. Idag kan det vara läge att ta en sjusiffrig. En andel kostar 2842kr och kommer ge dig valuta för pengen i jakten på 13 rätt och högvinsten.

Vi har förutom detta system även andra system i olika storlekar och prisklasser. I vårt ombud hittar du alla system för alla spelformer.

Att följa med under dagen och följa streckprocenten kan idag tyckas vara ännu viktigare då själva lagen är mer okända. Men faktum är att arbetsprocessen för systembygget för oss är sig likt – det här är hemmaplan för oss och vi är vana att hantera siffrorna som odds/streckprocent när vi värderar lagen. Här känner vi oss trygga för att bygga system som slår ut spelare från bägge sidor av lägren. Nedan följer lite korta tankar om hur det ser ut i skrivande stund.

Spikförslag

Där finns några lag med förhållandevis hög vinstchans. Att spika en eller två av dessa behöver inte vara fel på ett, som i detta fall, lite mindre system.

I nuläget tycker vi att följande lag ser intressanta ut att använda som spikar

  • Albanien
  • Sheffield W
  • Lincoln
  • Wycombe
  • Port Vale

Vi har här en kombination av mer sannolika vinnare (60-75%) och även någon runt eller under 50%. Med denna typen av spikar har vi på dagens kupong möjlighet att gardera andra hårt streckade lag, ex Barnsley, Oxford, Sverige.

Halvgarderingar

Vi använder nästan rakt av defensiva halvgarderingar. Vi utelämnar visserligen Plymouth som är knapp favorit på bortaplan mot Burton. Men då laget streckas över 50% och vinstchansen understiger 40% är det en vettig vask och kan knappast ses som offensiv.

I övrigt två hårdrocksnävar (1-2) och en defensiv halva viktad mot Peterborough-sidan.

Reduceringar

När systemramen nu är färdig vill vi snagga till detta system med hjälp av vassa reduceringar. Vi använder reducering.se reduceringsverktyg och ställer ut rätt tuffa krav som kommer leda till att vi för en förhållandevis liten peng får ett slagkraftigt system.

Två olika reduceringskrav ställda mot två olika favorit-grupperingar.

Blå reducering: Två större favoriter där vi hoppas fälla minst en, men gärna bägge fyrtornen. Att bägge ska segra är runt 1/3 och det gillas!

Röd reducering: Samma krav, dvs max 1 (men gärna ingen) av två överstreckade favoriter.

En tredje kravgrupp sätts upp i form av

Grön reducering: Två lag vi gillar men som bägge har fått ett kryss med sig på kupongen. Minst ett av lagen behöver segra.

Totalt sett är systemramen på 1296 rader nu reducerad med 41% och radantalet nere på 768 rader.

Systemet ses i sin helhet här 

Skrällen
  • Milton K X"
team-skrallen
Spiken
  • Albanien
team-spiken
Draget
  • Burton
team-draget
ANDELAR STRYKTIPSET