Jätterullpott på Bomben!

Publicerades den 28 december 2022

Boxing Day ligger bakom oss – vi kan summera en lyckad dag för Miljongängets andelssystem. Hela sju system med 13 rätt på Stryktipset och över 1,3 miljoner kronor inspelade! Som vanligt går det att både gnälla och vara tacksam, vissa övertidsmål gick med och andra emot. Stort grattis till er som vann och vi tackar ödmjukt för förtroendet att få bygga dessa system! 🙂

Som vanligt analyserar vi utfallet, vad som gick bra, vad vi kan lära oss av och så vidare. Allt för att utvecklas och alltid ligga i framkant i poolspelandet. Ambition är att vara Sveriges bästa spelläggare och då krävs det hårt arbete och stor portion ödmjukhet för nya insikter och kunskaper.

En av våra favoritgrenar är Bomben, gissa om humöret slog i topp när Svenska Spel annonserade om 910 000 kr rullpott på kvällens Hockeybomb! Magisk runda att jaga stora pengar på. Här på hemsidan kommer vi bygga ett reducerat spelförslag via smarta verktyget på reducering.se. I vårt Svenska Spel-ombud kommer vi erbjuda massa slagkraftiga Tillsammans-spel (matematiska) i olika prisklasser. Som ni säkert vet vid detta laget – Bomben är det perfekta poolspelet att spela just tillsammans! Ensam är inte stark på detta tuffa spel där det krävs tre rätta hockeyresultat för att nå utdelning, inga tröstpengar delas ut på två rätt utan det är allt eller inget som gäller!

Spelförslag

Färjestad (0,1,2,3)-Leksand (0,1,2,4,)

Frölunda (1,2,3,5)-Rögle (0,2,3)

Malmö (3,4,5)-HV71 (2,3,5,6)

Redan på ramen gör vi en del ställningstaganden. Dels utelämnar vi några (i våra ögon) kalla tecken som ”3 Leksand”, ”4 Frölunda” och ”1 Rögle”. Vi tar även med oss ett gäng riktiga rensartecken som tre ”nollor” och 5,6 på HV71. En kaxig ram som har stor potential denna runda.

Men ramen är stor, 2304 rader och vi vill minska ner den av två skäl – 1. spara kronor och 2. balansera systemet för att städa bort en del onödigt svåra utfall.

Vi använder två reduceringstyper. Vanlig färgreducering samt även en reducering på totalt antal mål.

Blå färgreducering: Vi markerar ett gäng riktiga rensartecken, totalt fem stycken, och sedan sätter vi kravet att minst ett av dessa ska gå in men max två får sitta. Ett sätt att säkerställa bra utdelningsnivå och samtidigt städa bort alltför svårfångade kombinationer.

Totalt antal mål-reducering: Krav sätts att det får bli maximalt 15 mål totalt i dessa tre matcher. Ett troligt utfall då ”undern” är favorit i alla tre matcherna på 5,5-linan. Förhoppningsvis blir någon match riktigt måsnål och någon annan målrikare, ett scenario som brukar slå ut många motståndare!

Vi landar in på 704 rader, en reduceringsgrad på 69 %. Ett vasst systembygge som har chans till sexsiffrig utdelning och även kan plocka hem stabila vinster mellan 10 000 och 100 000.

Spelförslaget i sin helhet, för 704 kr!

Varmt välkomna att jaga nya vinster med oss i Miljongänget, alla våra Bomber finns i butiken.

Ha en härlig onsdag!