Långfredagstoppet med bara Championship!

Publicerades den 29 mars 2024

Spännande lägen på ett antal Hockeybomber i butiken, lika spännande att följa som utgången i det sjunde och avgörande ångestmötet mellan HV71-Oskarshamn. Nedsläpp klockan 18:15 där!

Men innan dess, start kl 16:00 är det Topptipset och en otroligt fin lapp – bara Championshipmatcher! Dessutom har Svenska Spel skjutit till 250 000 kr extrapengar vilket ökar spelvärdet. Låt oss attackera kupongen och se vilka möjligheter vi ser där…

Spelförslag

Som sagt, en skön kupong med dessa matcher från Championship. Vi ser två lite större favoriter på kupongen, Southampton (vs Middlesbrough) och Norwich (vs Plymouth). Vi kommer välja att spika den ena och försöka jobba skräll i den andra. En del kanske förvånas över att valet blir att spika Saints och helgardera Norwich. Men vi har våra skäl! Dels är Southampton snällare streckad och erbjuder mer korrekt pris än Norwich som är kraftigt överstreckad. Ska vi även blanda in det fotbollsmässiga utöver det spelteoretiska så är känslan att Saints mått bra av uppehållet, gnuggat försvarsspel och kommer spurta starkt i ligan. Norwich har inte alls samma jämnhet och mot ett Plymouth som då och då kan sprattla till gillar vi att jaga skräll!

På vår grundram målar vi övrigt brett, fem helgarderingar placeras ut samt två halvor. Den ena halvan av delvis offensiv karaktär då Cardiff utelämnas och Sunderland X2 streckas. En i stort sett jämn match på förhand och då vill vi inte betala för en kall etta streckad på 45 %. Längst ned på kupongen nöjer vi oss också med en halva, Sheffield W 1X hemma mot Swansea. Särskilt ettan ser fin ut men vi kompletterar med krysset trots allt.

Reduceringar

Vi kommer jobba med två färgreduceringar och kapa bort 70 % av våra ursprungliga rader.

Röd färgreducering: Ett villkor som strävar efter att få bort svaga rader som betalar för alltför många favoriter. Norwich och Hull markeras, både fula och överstreckade hemmafavoriter. Villkor sätts att max ett av lagen får vinna.

Grön färgreducering: Fyra favoriter som vi tycker är ganska vettiga och kan tänkas oss att smått vikta mot markeras. Ipswich, QPR, Coventry och Sheffield W. Sedan sätter vi det fräcka villkoret att exakt två av dessa ska vinna. Det skapar en fin balans och det fördelar ut tecknen så som vi önskar i dessa matcher. (44-27-27 på Ipswich, QPR och Coventry samt 66-33-0 på Sheffield W. En viktig detalj att kika på när man bygger sina system, hur streckfördelningen blir efter att reduceringsdragen satts ut!

Spelförslaget är klart, ett offensivt system på 288 rader som har möjlighet att vinna över 10 000 om allt klaffar men även ta hem fina fyrsiffriga vinster.

Spelförslaget i sin helhet – klicka här!

Bra vind i seglen för Miljongänget när påsken ska skörda ännu fler framgångar! Dagens Topptips är uppvärmning inför helgens jackpotar på både Stryket och Europatipset. Välkommen in i butiken och fynda så vinner vi mer tillsammans!

Köp en andel av Miljongänget!