Magisk tisdag! Jackpot på ET och rullpott på Fotbollsbomben

Publicerades den 12 september 2023

Bästa tisdagen på länge? Antagligen. Tre miljoner jackpot på Europatipset och drygt 230.000 kronor rullpott på Fotbollsbomben. Som grädde på moset spelar Sverige en oerhört viktig match hemma på Friends mot Österrike som givetvis finns med på både ET och Fotbollsbomben. Vi i Miljongänget är taggade som bara den och inne i vårt ombud hos Svenska Spel finns alternativ i olika prisklasser som ska vara med och hugga på pengarna.

Som vanligt kommer dagens inlägg till slut mynna ut i ett matematiskt spelförslag med 5 spik, 4 halv och 4 helgarderingar. Denna ram går det att köpa in sig i via andelsspel HÄR (96kr/andel).
När vår grundram är byggd så kommer vi sedan trimma systemet med marknadens vassaste reduceringsverktyg inne hos reducering.se (gratis att använda).

Kupongen

Det finns ett gäng lite större favoriter att ta hänsyn till idag. Det behöver inte vara fel ändå med tanke på att jackpotpengarna finns i 13-rättspotten. Att då ha lite favoriter att välja på i spikvalen för att hålla ned variansen är ganska tacksamt. Att ta sig till 13 rätt är prio även om vi självklart inte kan sälja ut höjd och potential allt för mycket.

Spika

Italien
Norge
Frankrike
England
Ecuador

Fem spikar vi känner oss nöjda med, vi blandar ganska troliga vinnare i form av Italien och Norge med aningen fräckare val som Frankrike, England och Ecuador. Balansen i spik-kombinationen känns fin även om det bara är en liten del av bygget. Det fanns ett par andra mer defensiva val att göra men vi är inte helt nöjda med vilken utväxling vi hade fått där i form av väldigt dåliga priser (streckprocent).

Halvgarderingar

Det finns flertalet ruskigt fula tecken på dagens kupong, att skapa potential utan att för den delen spela omöjligt svårt är en ganska bekväm uppgift idag. Vi kör två tydliga värdeskapande moves i form av vask på Rumänien och Nordmakedonien. Visst vinner dessa lag titt som tätt men oj vilka fina priser vi får på att spela x2 Kosovo och 1x Malta här. När dessa två halvgarderingar är utsatta så behöver vi inte ta ut svängarna så mycket mer. Vi har säkerställt att ett gäng av våra motståndare missar när vi sätter.

Två lite fräckare vask inledde så nu kan/behöver vi sätta foten en aning på bromsen i våra resterande halvor och reduceringar. Hårdrocksnäve placeras ut i Sverige-Österrike och Venezuela-Paraguay två kryss som inte är allt för attraktiva och visst fan ska/kommer Jannes mannar gå för det ikväll!

Reducering

Överstreckade lag som Argentina och Brasilien markeras med röd färg och kravet ställs till exakt en. Det vill säga minst en, max en. Här kapar vi bort rader i det lägre och det högre utdelningsintervallet. På så sätt komprimerar vi ihop våra rader på ett väldigt effektivt sätt.

Gröna utgångar placeras på Kosovo, Malta, Algeriet och Bolivia med kravet att minst en måste sitta. Rejäla ”penga-tecken”, utfall som får utdelningen att sticka iväg på ett väldigt fint sätt.

Färdigt spelförslag för 504 kronor (61% reduceringsgrad)

Att reducera är inte svårt, det är gratis och du blir på ett kick en mycket bättre pool-spelare. In och testa redan idag inne hos reducering.se.