Mäktig rullpott på Bomben!

Publicerades den 28 december 2023

De läckra omgångarna inom poolspelet avlöser varandra! Stryktipset i förrgår var en otrolig historia, förmodligen kommer vi aldrig se nåt liknande igen? Det spelades för 35,9 miljoner (omsättning) och det betalades ut vinster för 38,0 miljoner till oss spelare. En återbetalningsprocent på fantastiska 106 %! Det kan jämföras med 65 % en vanlig Stryktipset-runda utan jackpot…Ikväll är det hela 718 000 kr rullpott på Bomben och då kan vi förvänta oss riktigt hög återbetalningsprocent igen, gissningsvis mellan 95-105 % – helt givet att vara med och tävla om den stora potten!

Det är tre mycket jämna matcher som Svenska Spel satt upp på kupongen. Hemmalagen är knappa favoriter i alla tre. Oddsmarknaden ställer hemmalagen mellan 2,20-2,40. När man kikar på över/under så ligger mållinorna ungefär lika. Modo-HV71 förväntas bli aningen målrikare men runt 5 mål per match är det mest förväntade utfallet.

Luleå-Färjestad
Modo-HV71
Malmö-Leksand

Spelförslag

Dags att guida er kära läsare fram till lämpligt systembygge! Prio ett är att ta sig till full pott och verkligen få vara med och dela på den stora pengahögen. Det innebär att vi spelar ganska defensivt men försöker få med några skrälltecken som ändå kan dra upp utdelningen. Samt att vi undviker att betala för alla de mest betrodda tecknen. Ingen större skillnad mot att spela Stryktipset eller annat poolspel!

Luleå-Färjestad: Två lag som inte är helt i harmoni. Mario Kempe-affären stör i Luleå och Färjestad gjorde en usel insats borta mot jumbon Oskarshamn senast. Vilka får ordning på grejerna ikväll? Vi streckar ganska normala utfall här och gillar ”1” på FBK lite extra.

Modo-HV71: Två lag som åkt på rejält med smisk på slutet. Modo krossade av Leksand senast och HV71 förlorade derbyt mot Linköping. Här är hemmaplansfördelen stor. HV är sämsta bortalaget i SHL och vi tar fasta på detta och streckar för en potentiell kross från Modos sida!

Malmö-Leksand: Två lag som mår bra för dagen. Brukar vinna på hemmaplan när de möts H2H men vi har ändå respekt för Leksand här. De toppar bortatabellen i SHL och kan nog straffa Malmö här.

Reduceringar

Dags att effektivisera bygget och det gör vi givetvis med www.reducering.se – Sveriges bästa reduceringsverktyg!

Grön färgreducering: Vi markerar Färjestad 1, Modo 5,6 och HV71 0. Krav sätts att minst en, max två, ska sitta här. Vi vill få med oss träff på något av dessa fina tecken men samtidigt inte betala för kombon där alla tre ”skrällarna” sitter.

Målreducering: Max 17 mål kravställs. Som vi skrev innan, det förväntas runt 5 mål per match och vi ser snarare att någon/några matcher blir tighta historier än att det drar iväg på flera håll. Dessutom tenderar svenska folket hellre att strecka för högt än för lågt. Det vill säga att ”skrällar” på höga resultat som 5,6 inte biter lika bra som 0,1 exempelvis.

Spelförslaget är klart , 704 rader ses här!

Vill du rygga rakt av, klicka på den röda ”Lämna in”-knappen, då slussas du till Svenska Spel för betalning!

Hockeybomben är verkligen optimalt att angripa via andelsspel! Miljongänget står redo att bygga slagkraftiga system i DBS-butiken – vi har många vinster på över 100 000 kr på spelformen och vet vad som krävs för att lyckas. Häng med så njuter vi av en spännande och förhoppningsvis vinstgivande hockeykväll!

Köp en andel av Miljongänget!