Över 500k i rullpott på Hockeybomben!

Publicerades den 27 februari 2024

En fantastisk fin runda väntar på Hockeybomben idag! Tre matcher från SHL ska benas ut när potten är boostad med hela 505.668. Frölunda-Malmö, Modo-Växjö och Rögle-Hv71 är matcherna som står i vägen innan trean är i hamn. Känslan är att denna setup av matcher verkligen kan bjuda upp till dans, flera av lagen har potential att smälla in ett gäng men även falla ihop totalt. Hög utdelning finns verkligen på kartan ikväll.

Dagens spelförslag byggs som vanligt via reducering.se. Verktyget är marknadens vassaste och har flertalet fina funktioner som tar ditt pool-spelande till en helt ny nivå. Självklart gratis att använda/skapa konto, testa!

Nu bygger vi!

Med över 500.000 extra i potten så kommer vi ha hög återbetalningsprocent, spelet blir således mycket enklare att slå. Vad innebär detta egentligen? En vanlig runda utan adderat värde behöver vi hitta fler värdetecken i kombination med varandra för att systemet ska betala ut mer än vad det förtjänar. Flera lågt streckade tecken måste verkligen hitta. Idag behöver vi inte alls göra det i samma utsträckning. Många enkla kombinationer blir inte alls lika hårt straffade värdemässigt när vi har 500.000 kronor i värdelösa ”lotter” intryckta i potten. Även om extrapengarna agerar fin krockkudde så kan vi givetvis inte parkera bussen fullständigt, att dela potten med samtliga deltagare i poolen dödar potentialen.

Vi jobbar med en stor ram idag, hela 5400 rader som vi sedan reducerar ner till önskad nivå. Spelförslaget idag är större än vanligt (936 rader) men  idag är en sådan runda vi kan tänka oss att investera lite mer. Som vi nämnt tidigare ska du våga trycka på lite extra när det finns bra förutsättningar. Viktigt är dock att aldrig spela för mer pengar än vad du kan tänka dig att förlora, vår rekommendation är att spela mindre eller inte alls vissa omgångar för att ge dig utrymme att öka size när värdet är mycket bättre. Det går inte att påpeka tillräckligt, spräng inte din spelrulle när det vankas feta omgångar, budgetera för det långt innan!

Frölunda 2,3,4,5,6,7

Malmö 0,1,3

Frölunda är kvällens största favorit och vi väljer att gå ganska högt på göteborgarna. Vi ska väl erkänna att det inte är helt självklart att betala för dessa utstickstecken. Frölunda har en tendens att bara tugga på utan att bjuda på någon vidare show, trepoängarna trillar in med jämna mellanrum utan några större målkalas. Potential offensivt finns dock och här hemma mot ett svagt Malmö är vi beredda att betala för en urladdning. Trillar kassarna in tidigt så finns chansen att Malmö kastar in handduken och sparar lite på krutet för viktigare matcher i bottenstriden.

Modo 0,1,3

Växjö 2,3,5,6

Modo tar emot maskinen Växjö som vacklat en aning om vi har en kort spaningshorisont. Varians skulle vi säga, relativt tuffa matcher men nu är det dags att bygga på en ny svit. Ett lynnigt Modo är en perfekt uppgift för ett solitt Växjö när jakten på serieledande Färjestad ska tas upp. Modo flaxar till då och då visserligen, väldigt fina insatser blandas med totala bottennapp. Visst kan det kännas läskigt att gå relativt lågt på hemmalaget som i tid och otid spårar ur men här är det Växjö som står på andra sidan och i kraft som tydlig favorit tror vi att bortalaget kommer styra matchbilden.

Rögle 1,2,4,5,6

Hv71 1,3,4,5,6

Här hoppas vi få bra betalt! Flera lågt streckade tecken plitas ner i ”krismötet”. Många tänker kanske tight och krampaktigt med tanke på vad som står på spel. Vi känner dock att detta är en perfekt match att jobba in en show. Båda lagen har verkligen potential att bjuda till offensivt och hänga ett gäng kassar samtidigt som det finns svängdörrar bakåt. Här ska det jobbas mål!

Spelförslag för 936 kronor (83% reduceringsgrad)

Reduceringar

Gröna utgångar har placerats på rejäla rensare med kravet minst en, max en. På ett effektivt sätt skapar vi balans mellan potential och svårighetsgrad.

Blåa utgångar placeras på några av vår rams mest troliga tecken med kravet minst en, max två. Precis som vi skrev tidigare i inlägget så behöver vi inte spela allt för svårt för att ha ett vinnande bygge över tid.

Vill du haka på någon av Miljongängets andelar till kvällens runda så finner du dessa inne i ombudet hos Svenska Spel.

Lycka till!