Revanschlust på Europatipset!

Publicerades den 24 september 2023

Som vi förutspådde i vår inför-text igår blev det en trevlig runda av Stryktipset! Det blev sexsiffrig utdelning (282 000 kr) och det var bra förutsättningar med ca 80 % återbetalning. Vi skrev bland annat:

”Exempelvis är risken att kupongens fem största favoriter alla vinner idag mindre än 5 %! (Genom att ta oddsen på den femlingen som ger ca 20 ggr pengarna kan vi se detta). Ja, så allt talar för en bra runda med rejäl utdelning på 13 rätt!” 

Nu vann faktiskt fyra av de fem största favoriterna på kupongen (bara Brentford som bommade i den kvintetten). Lite småtrist såklart för bland dessa fem var det rätt överstreckade lag. Vi nosade på 13 rätt på flera håll på Miljongängets olika system, bland annat 12 rätt på ”Miljongängets Stora Jackpot” samt ett par R- och U-system. Marginaler emot men vi är där och hugger och snart blir det islossning och pengaregn igen! Förhoppningsvis redan idag 🙂

Även vårt nyförvärv ”Björnligan” nosade på bra pengar och kommer göra nya försök på Europatipset.

Kupongen

Dagens Europatips är sportsligt en riktig höjdpunkt, hela fem Premier League-matcher, varav derbyt Arsenal-Tottenham som största höjdpunkt. På tal om derby – även Madrid-derbyt Atletico-Real finns på lappen och dessutom heta franska toppmötet PSG-Marseille. Läckert, inte sant?

Spelförslag

Spelförslaget byggs med en grundram på 1296 rader. Den kommer vi idag sedan att via en enda supereffektiv reducering komprimera till 384 rader – missa inte den smarta lösningen!

Vi ringar in fem spikar:
Arsenal
Chelsea
Liverpool
Djurgården
Häcken

Liverpool en av de största favoriterna på kupongen, bör avfärda West Ham bekvämt. Arsenal och Chelsea har luriga motståndare i Tottenham respektive Aston Villa, men ser tilltalande ut rent streckmässigt och det får ofta prioriteras framför magkänsla/egna tankar! Djurgården är knapp favorit borta mot AIK i derbyt, en tuff spik men krävs för att inte hamna i ett läge där bara defensiva spikar plockas. Slutligen är Häcken en sund favorit borta mot Kalmar. Även om Häcken var i Tyskland och fick smisk av Leverkusen i torsdags bör det vara bra segerchans här mot ett ojämnt Kalmar.

På ramen gör vi sedan några offensiva val med halvgarderingarna. Atletico 1X och Torino 1X spetsar till vårt bygge direkt! Vi helgarderar dessutom stora favoriter som Brighton, Newcastle, Roma och PSG.

Reducering!

Nu ska vi visa den ovan nämnda fräcka reduceringen!

Grön färgreducering: De fyra favoriterna Brighton, Newcastle, Roma och Paris markeras. Sedan sätt vi ut villkoret ”minst 2, max 2”. Swoooosch – vi är nere på 384 rader! 70 % av raderna reduceras bort i ett ögonblick och systmet är i vårt tycke betydligt vassare nu! En sådan här ”exakt-reducering” är ett utmärkt sätt att balansera upp sitt bygge och fokusera det mot utdelningar man vill sikta på. I vårt fall fokus på 100 000 – 250 000 kr. Magi!

Spelförslaget ses i sin helhet här!

Vi ser fram mot en härlig söndag med massvis av fina fotbollsmatcher. Krydda dagen med en andel eller två från Miljongänget eller Björnligan för ännu bättre underhållning! Alla andelssystemen finns i DBS-ombudet. 

Skrällen
  • Torino 1X
team-skrallen
Spiken
  • Arsenal
team-spiken
Draget
  • Djrgården
team-draget
Köp en andel av Miljongänget!