Rullpott Bomben Hockey-VM

Publicerades den 10 maj 2024

Torsdagen bjöd på en fin träff på Topptipset där vårt system Miljongängets Heta x10 smaskade in femsiffrig utdelning att dela på för glada andelsköpare. Rushen är tänkt att fortsätta – ska du haka på!?

Idag fredag, klämdag för många – vankas det premiär i Hockey-VM. Ett mästerskap som trots att många inte säger sig lägga någon vikt vid ändå lockar fram patrioten i de flesta av oss. När vi dessutom har ett rätt namnstarkt lag som representerar Tre kronor kommer det garanterat bli en del tv-tid för många ute i stugorna. När, eller om, det sedan blir slutspel så är det som det brukar vara – hett!

Många spelbolag kör lite extra boost under Hockey VM. Bland annat öser Come On ut ett erbjudande där du får 8 ggr pengarna på att Sverige vinner VM-guld. Normalt odds ligger annars på 4 ggr. Du skapar ditt konto här och får marknadens högsta odds på detta. 

När du lagt in ditt vinnarspel på Sverige är det dags att koncentrera dig på kvällens premiärmatch mot USA. Het drabbning direkt där två av turneringens tre stora förhandsfavoriter gör upp. Enligt oddsmarknaden är det jämnt skägg och vi har faktiskt inget att motsäga oss där. Vi både hoppas och tror på att det blir fullt ös när två topplag med stjärnor ska visa vad de går för inför fortsättningen av turneringen. Till skillnad mot ett ev. slutspel är känslan att det kan bli åka av offensivt från bägge gängen, vilket förhoppningsvis kan leda till en hel del baljor. Med detta i åtanke ska det bli spännande att ta sig an kvällens Hockeybomb där vi har en rullpott på 351 780 kr.

Hockeybomben är en av våra favoritspelformer i Miljongänget. Denna säsongen (SHL/Hockeyallsvenskan) har det blivit lite småträffar, men utfallen på de stora rullpottarna har varit tråkiga resultat som ofta genererat lägre utdelningear. Kan det då vara så att det krävs ett Hockey-VM och att säsongen nästan har tagit slut för att den feta årliga smällen ska komma?! Ja, vi får hoppas det! Det ska onekligen göras ett rejält försök ikväll iaf. Värdet kommer med stor sannolikhet dessutom bli högt och en återbetalningsprocent på mellan 90-100% är trolig.

I vår andelsbutik finns system i olika storlekar och prisklasser. Vårt flaggskepp – Miljongängets Dynamit spelas och här har det plockats hem storvinster genom åren. Spelas på klassiskt vis med 10 andelar. Ni som varit med förr vet vad det handlar om. Ett fett system som maxar systembegränsningarna Svenska Spel har. Haka på här för 2150kr/andelen och fredagskvällens underhållning är räddad.

Om du på egen hand vill snickra ihop ett slagkraftigt system, utan att gå ihop med andra, rekommenderar vi dig att bygga ett reducerat system. Här får du flera tecken med i grundramen och kan med smarta val reducera ned din kostnad. Vi har ett system i butiken där det finns en färdig radskiss på 1000 rader. Ramen ser ut enligt nedan:

Sverige 0,2,5,6 – USA 0,2,3,4,5

Tjeckien 0,1,2,3,4 – Finland 2,3

Storbritannien 1 – Kanada 3,6,7,9,F

Dessa 1000 rader kan för många vara ett lite för stort system att själv lämna in. Men med hjälp av reducering.se kan vi reducera kostnaden genom att välja bort vissa radkombinationer vi inte önskar betala för.

Till att börja med kan vi kommentera vårt val att spika 1 på Storbritannien. Tittar vi på oddsmarknaden är det rätt klar favorit på att britterna kommer göra mål i matchen. Att de ska göra 2+ mål står dock rätt högt. När 0 är streckat högre än 1 tar vi ställning och spikar singelmålet.

I Sverige – USA tror och hoppas vi att det blir fullt ös, vi reservera oss dock med att plocka med några ordentligt lågt streckade tecken på nollorna. Men även 5 och 6 är attraktiva tecken i vår ögon. Vi har tvåorna streckade i både denna matchen och i Finland – Tjeckien. Kombinationerna med allt för många 2:or i dessa två matcher är alldeles för tråkiga när vi vill skapa värde. Samtidigt är det fyra rätt troliga tecken i bägge matcherna för resp. lag. Vårt reduceringskrav blir att vi ska jobba in exakt en 2:a på dessa fyra lag. En lagom väg att ta som reducerar systemet med hela 56%.

Utöver detta sätter vi ett krav på att minst ett av , i våra ögon, markerade fina streckmässiga tecken ska sitta. Dessa tecken markeras med grön färg och systemet reduceras ned ytterligare några procent.

Totalt har systemet med dessa två reduceringskrav gått från 1000 rader till att nu spelas som 323 rader.

Du ser spelförslaget i sin helhet här – redo att justeras efter eget tycke, eller lämnas in som det är.

 

 

 

Miljongängets andelsspel bomben