Rullpott Fotbollsbomben (404k) med Champions League!

Publicerades den 25 oktober 2023

Över 400.000 kronor i rullpott på dagens Fotbollsbomb är det som gäller när Champions League ska benas ut. Visserligen ”bara” tre Fotbollsmatcher men det är ingen lätt historia ändå när vi kikar vilka lag som befinner sig på kupongen. PSG-Milan, Newcastle-Dortmund och Young Boys-Manchester City kan vi lugnt kalla kvalificerad onsdagsunderhållning.

Dagens spelförslag byggs som vanligt via reducering.se. Verktyget är marknadens vassaste och har flertalet fina funktioner som tar ditt pool-spelande till en helt ny nivå. Självklart gratis att använda/skapa konto, testa!

Med tre fotbollsmatcher lockar det givetvis alltid att trycka in en multikupong, det vill säga minska ramen en aning och höja radinsatsen. I dagens spelförslag kommer vi avstå den frestelsen, det är tillräckligt svårt ändå. Övern är favorit i samtliga tre matcher och förutsättningarna är fina för en välbetald runda.

Nu bygger vi system!

PSG (0,1,2)-Milan (0,1)

Fransoserna tydlig favorit här på hemmaplan och även om vi nämnde att övern i favorit i samtliga matcher så är det bra gå mot strömmen i någon match eller med några väl valda tecken. Även om Milan verkligen inte är något lätt byte här så kommer de utan tvekan vara nöjda så länge matchen tickar 0-0 och det tror vi laget har goda förutsättningar till att lösa. Som alla vet kan det dessutom låsa sig rejält för PSG när det inte är deras dag. 0,1,2 på Hemmalaget och 0,1 på bortalaget plitas ner här.

Newcastle (2,3,4,5)-Dortmund (0,2,3)

Spännande match minst sagt! För några år sen var det svårt att se ett Newcastle lira Champions League men här är de. Dessutom som storfavoriter mot CL-rutinerade Dortmund. Här finns det krut att dunka in ett par baljor i bägge lagen. Visst är femman i Newcastle och trean på Dortmund långsökta men detta är helt klart två ”lynniga” lag. Blir det böljande spel ja då böljar det rejält och då vill vi gärna köpt på oss ett par tecken som verkligen skjuter utdelningen i höjden vid träff.

Young Boys (0,1,2)-Manchester City (1,2,3,4)

Spika nollan på Boysen och gå vidare? Nja så enkelt ska vi inte göra det för oss även om det helt klart skulle vara ett ganska bra alternativ. Denna match förväntas det bli flest mål i om vi ska tro oddsen, det ska vi göra i en så pass likvid marknad som Champions League ändå är. Givetvis är det City som till stor del ska ta överlinan i mål men vi vill gärna vara med när de stora pengarna delas ut. Spik noll på Young Boys kommer vara mångas ”go to” (ganska bra väg egentligen). Ett mål för hemmalaget kommer således fälla ett gäng motståndarkuponger, två mål, ja då snackar vi.

Reducering

Gröna tecken placeras ut på:

PSG 0
Newcastle 4,5
Dortmund 3
Young Boys 2
Manchester City 1

Kravet ställs in på minst en, max två. Detta för att skapa en vettig balans mellan svårighetsgrad och balans. Minst ett kan verka logiskt då detta är tecken som får utdelningen att sticka norrut. Max två kan dock kännas mindre logiskt för många men att betala för allt för svåra kombinationer är inte rätt väg att gå. Precis som att massvis överstreckade tecken blir underbetalda så kan även allt för många svåra tecken bli det, sett till svårighetsgrad då och det är de vi jobbar med i poolspel.

Röda tecken placeras på:

PSG 2
Milan 1
Young Boys 0

Kravet ställs in på max två. Tre av kupongens mest streckade tecken och här faller det sig ganska naturligt att vi vill vikta om vår insats en aning och betala lite mindre för just dessa tecken.

Färdigt spelförslag för 534 kronor (38% reduceringsgrad)

Miljongängets andelar