Rullpott på Bomben

Publicerades den 16 maj 2024

Det är rullpott på Bomben, 421 743 kr ligger i prispotten innan en enda krona är omsatt. Idag är det inte hockey utan fotboll som gäller, med Allsvenska matcher på menyn. Med ett härligt vårväder och flera trevliga kvällsmatcher från vår charmiga fotbollsliga är det perfekta förutsättningar inför kvällen. Förhoppningsvis kan vi hamna rätt på våra system och spela hem prispotten till ombudet!

På Bomben brukar vi favorisera hockey över fotboll – det gäller när det är tre fotbollsmatcher på kupongen. Svårighetsgraden då är ofta lite för låg och de flesta kan täcka upp orimligt många kombinationer. Men när det är fyra fotbollsmatcher istället går svårighetsgraden avsevärt upp och då kan det bli stora vinster, speciellt när det är rullpott likt idag. Det har vi upplevt förut, när vi spelade hem nästan 800 000 kr till ombudet när det var just fyra fotbollsmatcher på kupongen.

Bild på storvinst Bomben

Under 2022 vann vi årets största vinst på Bomben i Sverige i ombudet – även då var det fyra fotbollsmatcher på kupongen!

Dagensbästaspel
DBs icon

Vi ska skapa ett tidigt spelförslag till Bomben, som kan köpas här för 159 kr per andel (12 andelar totalt). Fokus kommer att spela balanserat men offensivt, mot de stora pengarna!

Spelförslag Bomben

Vi ska spela med en ram på 1734 rader, vilket blir 4x4x3x3x3x2x2x1. Att spela med ett spiktecken när det är fyra fotbollsmatcher är generellt en mycket bra taktik, nollorna brukar vara underspelade och ger en möjlighet att spela brett och fånga upp potentiella utstick.

Vi använder oss av speljätten Pinnacle för att få fram oddsen på exakt antal mål i matchen. Det är givetvis inte den mest skarpa spelmarknaden men är ett bra sätt för att få en god överblick kring sannolikheterna.

Malmö FF 1,2,4,5 – GAIS 0,1

Nollan på GAIS är det mest troliga tecknet av alla mål i kvällens matcher enligt oddsmarknaden. Den streckas i nuvarande läge lite väl överstreckat för vår smak (49%), det är många system som gå kort på GAIS. Vi väljer istället att spara vår spik till en tuffare ställningstagande och tar även med ettan på GAIS. ”Trean” på Malmö streckas för högt jämfört med övriga mål, vi utelämnar den men tar med allt runtomkring.

Brommapojkarna 0 – Djurgården 0,1,2,3

Vi talade tidigare om att vi gillar att spika nollan på ett lag. Det kan upplevas lite ”läskigt” att riskera att förlora direkt men tar man inga risker så kan man inte vinna stort. 3.32 ger nollan på BP hos Pinnacle, när den då streckas till 25% tycker vi det är ett fint ställningstagande. På Djurgården tar vi vi med fyra tecken, upp till 3 gjorda mål!

Sirius 0,1,3 – IFK Göteborg 0,1

Två lag som haft problem med målskyttet. Sirus har bara gjort över 1,5 mål i 2 matcher den här säsongen, IFK har bara lyckats en enda gång. Vi väljer att gå kort i båda matcherna, spelvärdet på nollorna ser extra bra ut i skrivande stund. Vi lyxar dessutom till det med trean på Sirius, 13% rensar fint!

Kalmar 2,3,4 – IFK Norrköping 0,1,3

Det är två formsvaga lag som möts på Guldfågeln , de har släppt in mest respektive näst flest mål i hela Allsvenskan. Här kan det bli snedgunga åt vilket håll som helst på dessa instabila fotbollslag. Vi lutar åt Kalmarsidan men tar även med utstick på Norrköping. Denna match skapar rejäl potential i bygget!

Sådär – då var Miljongängets tidiga Bomb färdigbyggd. Ett system med hög potential, där framförallt match 4 ger skapar höjd med bland annat 1% på fyran på Kalmar FF.

Miljongängets Tidiga Bomb – 159 kr per andel 

En härlig omgång på Bomben väntar – över 400 000 kr i rullpott när fyra allsvenska matcher ska spelas. Varmt välkomna in i ombudet och häng med oss när vi försöker återupprepa storvinsten från 2022.

Rullpott på Bomben - köp en andel av Miljongänget