Stryktips-Jackpot – 16 miljoner

Publicerades den 9 mars 2024

Förra veckans Stryktips slutade i favoritparad och med utebliven utbetalning för både 10 och 11 rätt där omsättningen var relativt hög gick det vidare en hel del pengar till denna veckans runda. Det ligger 16 friska miljoner och väntar på den/de som lyckas sätta 13 rätt.

Omgången idag har potential att ge ruskigt fint betalt om några av favoriterna faller. Det finns nämligen ett par rätt stora favoriter på kupongen. Men det räcker, som vi alla vet, att någon faller och sedan ska resten av matcherna sys ihop i detta Stryktips-pussel. Om det inte bär hela vägen upp till miljonerna så ligger vägen raklång öppen för iaf fina sexsiffriga utdelningar.

I vårt ombud inne på Svenska Spel har vi laddat upp med flera olika system. Här finns de som spelas som matematiska, men även R och U-system. Flera system är redan nu uppmärkta med radskiss för dig som önskar se vad du köper för system, andra bygger vi sakteligen under dagen när vi har mer kort på bordet gällande förutsättningarna.

De stora favoriterna på kupongen är Arsenal, Bournemouth, Norwich och Southampton – om vi nu väljer att kategorisera in ”stora favoriter” som 75%+ och med vinstchanser motsvarande iaf ca 70% och uppåt. Att samtliga dessa 4 trillar undan har större sannolikhet för NEJ än JA. Trycker du exempelvis in dessa fyra gäng på en fyrling får du över 3 ggr pengarna tillbaka. Dvs strax över 30% sannolikhet – eller 70% sannolikhet för fail om du väljer att se det positivt.

Här ska vi bygga ett spelförslag där vi väljer väg genom att spika två av dessa lagen av våra fem spikar på spelförslaget. Detta spelförslag spelas dessutom som ett matematiskt andelsspel vid namn Miljongängets Lilla ST och kostar 96kr att köpa in sg i.

Spikförslag

Bournemouth och Arsenal blir lagen vi håller i handen och sedan målar vi brett på övriga två storisar. Bägge har goda vinstchanser såklart även om Arsenals möte med Porto på tisdag ligger och skvalpar i bakhuvudet. Gunners är dock rejält med i titelracet i PL och en match hemma mot Brentford ska offensiven segra. Det ska dock sägas att Brentford är ett av de lagen som fått kanske sämst utdelning i poäng jämfört med förväntat utfall under säsongen.

Sheffield United som är Bournemouths motståndare levererar inte dirket PL-klass i nuläget och ett hemmastarkt Bournemouth missar inte denna chansen till 3 hemmapoäng.

Övriga tre spikar blir följande från tre olika fack:

Wolverhmpton
Crystal Palace
Middlesbrough

Wolves som en ganska korrekt streckad knapp hemmafavorit, Palace som en hemmafavorit med vettiga vinstchanser över 50% och avslutningsvis Middlesbrough – en streckvärd knapp underdog som kommer från en fin seger i veckan. Middlesbrough är ett av de lagen i The Championship som inte riktigt har fått den utdelning de förtjänar sett till spel och chansskapande. Ett förhållandevis rätt svagt QPR tycker inte vi ska vara så hårt streckade som de är idag.

Garderingar/Reduceringar

Med dessa fem spikar ska nu garderingarna placeras ut. Vi väljer att vaska rätt tufft, men för den delen inte dumt. Millwall, Preston och Coventry är alla tre tydliga streckfavoriter i sina matcher. Segerchanserna motsvarar dock inte riktigt detta och vi väljer den andra sidan för att jobba upp utdelningen, till det vi skrev om inledningsvis. Fina sexsiffriga, eller förhoppningsvis miljonutdelningar. Detta trots våra spikar på ex. Arsenal och Bournemouth.

Med hjälp av Reducering och det fina reduceringsverktyg de tillhandahåller ska vi visa er hur du på ett enkelt sätt kan reducera ner en systemram likt vi har nu på 1296 rader till en betydligt lägre inlämningskostnad. Där du samtidigt kan vikta dina rader mot ett visst utdelningsintervall.

Med två enkla, olika, färgreduceringar får vi ner kostnaden till 666kr, en reducering med nästan exakt 50%.

Röd reducering: Vi markerar våra två andra storfavoriter och lägger även till Leicester i denna grupp. Kravet blir att minst 1, men max 2 av dessa får vinna.

Blå reducering: På övriga garderade matcher markerar vi underdogen med blå markering, sammanlagt fem markeringar. Kravet sätts att minst 2 av dessa ska vinna.

Vi har nu ett system som huvudsakligen spelas mot utdelningar i spannet 100.000kr och uppåt, med en lagom stor andel viktad mot miljonutdelningar.

Reducerade systemet i sin helhet

Är du själv nyfiken på att bygga eget reducerat system rekommenderar vi dig verkligen att in och testa Reducering.se. Det är gratis att använda och tar ditt Stryktips-tippande till en ny nivå – både i kvalitet men även i underhållningsvärde.

 

 

Skrällen
  • Stoke och Watford
team-skrallen
Spiken
  • Bournemouth
team-spiken
Draget
  • Middlesbrough
team-draget
Miljongängets andelsspel