Stryktipset 12e november

Publicerades den 12 november 2022

Fina lördag är här igen och sista klassiska engelska rundan på Stryktipset innan VM ska avverkas. Dagens kupong utgörs av sju matcher från Premier League och sex från The Championship. Riktigt trevligt med andra ord. Vill du haka på en andel av oss i Miljongänget så finner du som vanligt dessa inne i vårt ombud hos Svenska Spel.

Dagens inlägg kommer till slut mynna ut i ett matematiskt spelförslag med 5 spik, 4 halv och 4 helgarderingar. Denna ram går det att köpa in sig i via andelsspel HÄR (96kr/andel).
När vår grundram är byggd så kommer vi sedan trimma systemet med marknadens vassaste reduceringsverktyg hos reducering.se (gratis att använda).

Kupongen

De tre största favoriterna hittas bland det fyra översta matcherna, Arsenal, Liverpool och Tottenham sticker ut odds och streckmässigt. Denna trippeln är givetvis nyckeln för att attackera kioskgubbarna men bland de större/bättre systemen kommer dessa garderas brett på sina håll. Det är inte helt ovanligt att rätt simpla utfall där flera stora favoriter vinner ger ganska vettigt betalt ändå. Kioskgubbarna har svårt att ta sig i mål då svårighetsgraden alltid är hög och hajarna får inte riktigt ihop det då de stirrar sig blinda på att gardera i just dessa matcher. Procenten är givetvis inte vackra på dessa tre lag så men det går faktiskt att spika alla tre om det vägs upp senare på kupongen.

Spika

Här i inlägget fastnar vi dock inte för varianten att spika av kupongens tre största favoriter, vi plockar två av dessa istället. Arsenal och Liverpool ringas in och spikas. Med tanke på systemets storlek vi bygger så känns det rimligt att inse sin plats i näringskedjan och inte gardera allt för brett i matcherna vi tuggat om.

Att hitta återstående spikar är inte lätt, det ska vi inte sticka under stolen med. Efter en stunds snurrande så landar vi till slut  i Newcastle, West Ham och West Bromwich. Inga direkta värden i någon av våra spikar men det gör ingenting, det finns gott om moves att göra i form av vaskningar och reduceringar senare. Ska vi leta värdespikar så behöver vi hoppa upp ett par snäpp variansmässigt och då blir det snabbt svårt.

Halvgarderingar

I dagens spelförslag går vi inte för miljonerna, vi inser våra begränsningar med systemets radantal och rådande textur på kupongen. Med 5 överstreckade spikar så behöver vi, precis som vi varit inne på skruva upp potentialen i bygget. 4 värdeskapande vask görs utan att för den delen spela allt för offensivt. Lag som Watford, Coventry, Hull och Preston utelämnas från vår ram. Här fäller vi ett gäng motståndare på ett effektivt sätt, samtliga fyra är överstreckade.

Reducering

Fokus ligger fortsatt på att höja golvet då taket inte är allt för högt idag, vi siktar på ett riktigt tight odds/utdelningsintervall. Röda utgångar sätts ut på Tottenham och Sheffield United med kravet att max en får vinna. Att använda sig av reduceringsverktyg är helt fantastiskt och något vi varmt kan rekommendera. Här kan vi vikta våra rader ifrån två tecken utan att för den delen behöva lägga all våra ägg i en korg i form av vaskning. Har du inte provat ännu? In direkt på reducering.se och ta ditt poolspelande till nästa nivå!

Vi fortsätter reduceringsresan och fortsätter viktar ännu mer mot värdetecken, gröna utgångar placeras ut på 1x Nottingham, Bristol City, QPR och Millwall med kravet att minst två ska sitta. Att skrällen tar det hela vägen och löser vinst gör mycket för utdelningen, perfekt läge att vikta våra rader mot dessa scenarion.

Färdigt spelförslag för 864 kronor (33% reduceringsgrad)

Nu kör vi mot 13 rätt!