Stryktipset lördag 19e augusti

Publicerades den 19 augusti 2023

Äntligen lördag och äntligen klassiska kuponger på Stryktipset. Visst har alla rundor sin charm men Premier League och The Championship gör det genast lite extra intressant. Liverpool hemma mot Bournemouth är kupongens största favorit, tål dem pressen? Hyperintressant möte mellan City och Newcastle i match ett, Tottenham-United följer upp. Ja ni hör ju vilken lördag vi har framför oss!

Som vanligt kommer dagens inlägg till slut mynna ut i ett matematiskt spelförslag med 5 spik, 4 halv och 4 helgarderingar. Denna ram går det att köpa in sig i via andelsspel HÄR (96kr/andel).
När vår grundram är byggd så kommer vi sedan trimma systemet med marknadens vassaste reduceringsverktyg inne hos reducering.se (gratis att använda). Vill du nypa tag i en andel från oss i Miljongänget så hittar du dessa i vårt ombud hos Svenska spel.

Nu bygger vi och nedan följer våra spikval:

Manchester City
Liverpool
Brighton
Stoke
Ipswich

Manchester City spelar sin match vid 21.00 och kommer således innebära att hedge-möjlighet kan uppstå om allt faller vägen fram till hit. Visserligen kommer nog många ”haj-system” bomba hårt på denna sidan men gemene man ser nog gärna att City snuvas på poäng eller förlorar vilket gör att procenten kan hålla sig på rimliga nivåer hela vägen fram till spelstopp. Liverpool gör förhoppningsvis processen kort hemma mot körsbären, spika av och gör det inte svårare än det redan är. Vi har gott om andra ställen att bygga potential i bygget senare. Bågen spänns nu en aning via spikar på Brighton, Stoke och Ipswich. Tighta matcher där svenska folket nog gärna garderar.

Halvgarderingar 

En renodlad värde-vask görs i ramen idag och x2 plitas ner i Blackburn-Hull. Ettan är ett riktigt fult tecken som förmodligen inte kommer bli så mycket finare under vägens gång heller. Lite potential har nu skapats och med tanken att vässa bygget ytterligare via reduceringsverktyget så tar vi det nu lite lugnt med de tre övriga halvorna. x2 Fulham-Brentford, 1x Sheffield W-Preston och slutligen en gammal hårdrocksnäve (1 2) i Swansea-Coventry tar ramen i mål.

Reducering

Till att börja med så sätter vi röda utgångar på Middlesbrough och Sunderland. Två väldigt överstreckade ettor och kravet ställs in på att max 1 av dessa får vinna. Vårt golv har nu höjt till rimliga nivåer och vi har sållat bort många rader som skulle betala väldigt dåligt vid träff. Blåa utgångar placeras sedan på Manchester United, Bristol City och Swansea med kravet att minst 1 ska sitta.

Vi är nu nöjda med bygget och tycker odds och utdelningsprognoser passar fint in på ett bygge i vår storlek.

Färdigt spelförslag för 896 kronor (31% reduceringsgrad)