Stryktipset lördag med mycket PL!

Publicerades den 30 september 2023

En ny härlig lördag med ett klassiskt Stryktips att sätta tänderna i. Sju matcher från Premier League och resterande sex från The Championship. 16.00 drar 12 av 13 matcher igång, Tottenham-Liverpool tar sedan rundan i mål med matchstart 18.30.

Som vanligt kommer dagens inlägg till slut mynna ut i ett matematiskt spelförslag med 5 spik, 4 halv och 4 helgarderingar. Denna ram går det att köpa in sig i via andelsspel HÄR (96kr/andel). När vår grundram är byggd så kommer vi sedan trimma systemet med marknadens vassaste reduceringsverktyg inne hos reducering.se (gratis att använda).

Nu börjar vi knåpa ihop ett bygge!

Spika

Flertalet ganska hårt streckade större favoriter att jobba kring idag. Att gardera samtliga även om det direkta spelvärdet ser attraktivt på under-dogen är dock upplagt för trubbel. Vi väljer att spika av ett par lite större favoriter här i spelförslaget till att börja med, Everton och Manchester City. Två tecken som förhoppningsvis inte kommer streckas på allt för hårt kontra likvärdiga tecken.

Vi höjer svårighetgraden en aning vid nästa val. Millwall och Norwich singelstreckas. Två lag med liknande vinstchanser, runt 50%. Perfekta tecken att ha som byggstenar. Lag runt 2 gånger degen till korrekta streck är alltid något du kan luta dig mot och känna att du gjort ett vettigt val, oavsett utfall. För att sy ihop säcken så väljer vi att spika av Liverpool i kvällsmatchen. Vi erbjuds här en hedgemöjlighet vilket vi inte är sena att tacka ja till. Planen är alltså att spela 1x Tottenham på oddset om det är stora pengar på väg in.

Halvgarderingar

Fyra halvor ska placeras ut och i dagens förslag kommer vi inte göra något direkt värdeskapande move här, det gör vi senare med hjälp av verktyget. Hårdrocknävar i Huddersfield-Ipswich och Preston-West Bromwich inleder, x2 i QPR-Coventry och 1x i Watford-Middlesbrough avslutar. Fyra tecken med låg sannolikhet att gå in utan något större spelvärde är aldrig fel att inte betala för.

Reducering

Ramen är nu imatad och vi ser att det spretar enormt. Riktiga skitrader varvas om vartannat med mångmiljonrader när vi kikar odds och utdelningsintervallet. Vi vill trycka ihop detta rejält och nu ska vi visa hur enkelt det är. Som vi nämnt tidigare i inlägget så har vi några större favoriter att handskas med idag, ett par av dessa spikade vi. Resterande får varsin blå utgång. Vi klickar på den blåa fyrkanten (den vrids och aktiveras), markerar Arsenal, Manchester United, Newcastle och West Ham. Kravet ställs till minst 2, max 2. Exakt 2 med andra ord, på ett enkelt och effektivt sätt har vi kapat rader i båda ändar.

Färdigt spelförslag för 384 kronor (70% reduceringsgrad)

Miljongängets Stryktips-andelar

Vår Facebook-grupp med speltips och tävlingar (mäktig snöboll på gång)