Stryktipset lördag

Publicerades den 16 mars 2024

Fina lördag är här igen och det betyder givetvis nya skott på Stryktipset. En trevlig blandning av den engelska bollen är det som ska benas ut idag, matcher från Premier League, The Championship, FA-cupen och League One återfinns på kupongen. Dagens runda känns fin både underhållningsmässigt och spelmässigt. Lite lagom svår kupong och motståndet i poolen idag bör vara ganska mediokert vilket gör att vi är riktigt taggade på uppgiften framför oss.

Som vanligt kommer dagens inlägg till slut mynna ut i ett matematiskt spelförslag med 5 spik, 4 halv och 4 helgarderingar.
Denna ram går det att köpa in sig i via andelsspel HÄR (96kr/andel). När vår grundram är byggd så kommer vi sedan trimma systemet med marknadens vassaste reduceringsverktyg inne på reducering.se (gratis att använda).

På med blåställ och bygghjälm så kör vi igång!

Spika

Fem stycken till antalet ska plitas ner och vi har fastnat för följande fem, Manchester City, Tottenham, Brentford, Ipswich och Plymouth. Vi blandar kupongens mest troliga vinnare i form av City med lite tuffare val i mellanfacket. Som helhet är det en ganska defensiv kombination och det är ingen inledning som bäddar för många miljoner i utdelning. Vi mättar dock magen efter munnen en aning, på ett sätt inser vi vår plats i näringskedjan då systemet är relativt litet om vi jämför oss med många av de absolut största konkurrenterna.

En solid grund med högt golv prioriteras i detta bygge. City och Ipswich i kombination med varandra är byggets stora ankare och streckas därefter. Brentford, Ipswich och Plymouth balanserar i viss mån upp de två tighta inledande spikarna men vi har fortfarande lång väg att vandra för att få till ett vinnande bygge.

Halvgarderingar

Vi behöver spänna bågen här! Ingen snuttefilt att ta till i form av jackpot och med våra spikval ställs det krav på halvor och/eller reduceringar. Till att börja med behöver vi kika på vilka tecken som kommer snurras hårt i kombinationen City/Ipswich hos svenska folket och attackera därefter. West Bromwich sticker givetvis ut rejält här och istället för att gardera denna i någon reduceringsgrupp så vill vi inte alls betala för ettan här. Komben City, Ipswich och WBA hade slaktat utdelningen fullständigt.

Vi fortsätter på samma linje och fortsätter jaga favoriter även om de inte är lika kraftfulla som vasken på WBA. Norwich, Sunderland och Derby plockas bort från ramen och nu har vi kapat bort väldigt mycket skitrader och har ett solitt högt golv.

Reducering

Röda utgångar placeras på Middlesbrough och Huddersfield med kravet att max en får vinna. Detta är två tecken som i ganska hög frekvens kommer buntas ihop med City och Ipswich ute i stugorna så här vill vi gå hårt åt.

Gröna utgångar placeras på Nottingham, Birmingham och Bolton med kravet att minst en ska sitta. Tre tecken vi gillar starkt men inte riktigt vågar spika av fullt ut och då viktar vi mer än gärna mer av vår insats på just dessa tecken med hjälp av reduceringsverktyget.

Färdigt spelförslag för 896 kronor (31% reduceringsgrad)

Vill du haka på en andel av oss i Miljongänget till dagens Stryktipsrunda så finner du våra andelar inne i ombudet hos Svenska Spel