Stryktipset med 13 mkr i jackpot!

Publicerades den 2 september 2023

Det är en god känsla man vaknar upp till. Jackpot på Stryktipset har något speciellt över sig och man skulle ljuga om man inte påstod att man är extra taggad inför dessa omgångar. Dessutom är det lönehelg vilket alltid betyder en saftig prispott att tävla om. Med spelvärde som ryggstöd och förhoppningsvis lite hjälp från fru Fortuna ska vi försöka spela hem potten till DBS spelombud

13 matcher från de brittiska öarna gör inte att energinivån minskar. Även om det “bara” är fyra matcher från Premier League så löser Championship biffen. Vi har inga problem med att det är nio matcher från den charmiga andraligan i England! Söker ni oddsrekar från divisionen har vår kompetenta oddsrekare “Championshipkungen” delat sina bästa speltips på Championship inför helgen. 

Åter till Stryktipset. Spelteoretiskt är det relativt favorittätt på kupongen. Det är många lag som ger under 2.00 på den globala oddsmarknaden men vi tycker det ska finnas goda chanser till skrällar på sina håll. Från erfarenhet vet vi att några favoritfall snabbt kan leda till att utdelningen tar sig långt norrut. Det kommer dock krävas skrällar, annars blir det en ny jackpot nästa helg igen. 

Spelförslag Stryktipset 

Idag kommer vi använda oss av en grundam på 3888 rader (5-4-4). I ombudet heter systemet “Lilla ST Jackpot” som kan köpas för 98 kr per andel. Slutligen kommer vi att såga och slipa med hjälp av reducering.se för att effektivisera och optimera systembygget. 

Strategi

När det är jackpot på Stryktipset är det något enklare att bygga mot vinnande rader. Återbetalningsprocenten går upp vilket gör att vi inte behöver spela lika svårt som vid en vanlig runda. Här krävs det några väl valda drag för att finta bort tillräckligt med system för att det ska vara lönsamt i längden.

Dagensbästaspel
Logga Dagens Bästa Spel

När vi blickar över kupongen under förmiddagen är det några lag i Championship som fångar vår uppmärksamhet. Ipswich och Middelsbrough har, trots stort favoritskap, en väldigt lockande streckfördelning. Både Cardiff och QPR är lag vi förväntar oss att få slåss för sin överlevnad under säsongen. När vi får korrekt eller till och med understreckade motståndare till dessa lag lockar det på tok för mycket. Ipswich (62%) och Middlesbrough (54%) spikas rätt ut. 

Chelseas aktioner på transfermarkanden sen Abramovic lämnade har varit tvivelaktiga (minst sagt). Däremot kan vi tycka att det är överreaktioner i folkets ögon och att Chelsea är något underskattade, speciellt på Stryktipset. Att dagens största favorit “bara” streckas några procent över är något vi sällan ser. Chelsea blir en perfekt spik som framförallt bidrar med balans. 

Avslutningsvis blir det en något offensivare spik på Coventry hemma mot Watford. I kölvatten bakom alla favoriter har Coventry goda chanser att bli en trevlig smygspik. I skrivande stund korrekt streckad och vi förutser att det mycket väl kan bli så hela vägen fram till spelstopp.

Garderingar

Favoriter kommer att behöva falla för att utdelningen ska ta fart. Lyckligtvis har vi Sveriges bästa reduceringsverktyg att tillgå vilket gör att vi kan måla brett och istället ställa villkor som säkerhetsställer skrällar. 

Våra fyra halvgarderingar hamnar därför något mer defensivt. Newcastle (42%) har en tuffare bortamatch än vad svenska folket tror. 42% speglar inte deras faktiska vinstchanser mot kluriga Brighton. Vi målar hemmasidan. 

Stoke är laget man alltid kommer snett på men skam till den som ger sig. Det gamla inkastjagande laget har ändrat sin fotbollsfilosofi sedan tiden med Rory Delap och Peter Crouch. Förhoppningsvis ska det bära frukt hemma mot ett överstreckat Preston. 1x Stoke

Gubbgardering, hårdrocksnäve eller gaffel, kärt barn har många namn. En klassiskt 1-2:a är ett vapen som folk borde använda mer, inte mindre. Vi väljer att kliva två stycken oavgjorda resultat i match 3 & 10, helt enkelt för att det finns bättre tecken till liknande svårighetsgrad. 

Reduceringar

Det blir två st färgreduceringar som rundar av systembygget. 

Röd – Fem tecken ringas in med röd färg. Det är favoriter med kallt streckvärde. Vi ställer in villkoret att max 3 av desaa får vinna, annars har vi inte möjlighet att nå 13 rätt. 

Gul – Vi gillar både Brighton och Plymouth i eftermiddag – minst en behöver vinna. 

Spelförslag Stryktipset för 2784 kr (28% reducerat)

Bygget är färdigt. Ett system som är skapat baserat på dagens förutsättningar!

Skrällen
  • Huddersfield
team-skrallen
Spiken
  • Middelsbrough
team-spiken
Draget
  • Coventry
team-draget
Spela Stryktipset med Miljongänget

Missa inte veckans avsnitt av Stryketpodden!