Stryktipset med darriga favoriter!

Publicerades den 11 november 2023

Lördagen är här igen och det är därmed dags för veckans höjdpunkt – Stryktipset! Tretton matcher ska vridas och vändas på, olika val ställs mot varandra och förhoppningsvis sitter vi där klockan 18:30 och kan jobba in 13 rätt när Bournemouth-Newcastle drar igång som sista match på kupongen…

Innan vi kastar oss över veckans trevliga lapp vill vi återigen slå ett slag för den superfina tävlingen Reducering-SM som våra kompisar på Reducering.se arrangerar. En fotbollsresa värd 10 000 kr i potten samt fina delpriser varje lördag. Det fina med denna tävling är att det aldrig är för sent att hoppa in. Den som spelar in störst summa under de fem tävlingsveckorna vinner och därmed kan det räcka att delta en enda runda och då få till en vacker träff som avgör hela tävlingen!

Dagens spelförslag kommer mynna ut i ett system som hamnar strax under 500 rader och därmed kan deltaga i SM, vi kommer att spela ganska offensivt då de som toppar leaderboarden i SM har ca 40 000 kr inspelat och det vill vi passera i ett nafs! Grundramen till systemet är på 2592 rader och kan ryggas via en andel i DBS-ombudet.

Spelförslag

Det är ovanligt ”lätt” kupong för att vara Stryktipset idag. Arsenal 1,20, Man United 1,30 & Watford 1,45 är kupongens största favoriter sett till favoritskap enligt odds. Där bakom finns även ytterligare tre-fyra stycken med odds under 2 x degen och det kommer krävas både mod hos spelläggaren och skrällar på planen för att lyckas idag!

Så sent som i söndags hade vi liknande förutsättningar på Europatipset. Tre riktigt stora favoriter. Hur det gick? Ja, Liverpool, Elfsborg & Real Madrid kryssade alla tre och det blev en runda där ingen i hela landet löste 13 rätt! Så givetvis finns chansen och vårt uppdrag är att bygga ett system som är med och huggar när skrällarna biter.

Spikar

Vi använder oss av fyra spikar på dagens system. Kvartetten som får förtroendet är Arsenal, Crystal Palace, Coventry & Southampton. Totalt sett en ganska vågad fyrling även om Arsenal 1,20 är inkluderad. Både Crystal P & Coventry hämtas från på förhand jämna och ovissa matcher. Vi gillar dock hemmalagens segerchanser och framförallt Coventry ser lockande ut rent spelvärdesmässigt. Crystal P är överstreckad nu på morgonen men vi har förhoppningar om att både odds och streckprocent ska kunna sjunka på dem under dagen. Saints har kommit igång bra och vi tror att de kommer att nöta ner WBA idag med dominant possessionfotboll!

Garderingar

På vår ram garderar vi upp många av favoriterna. Dock gör vi egentligen bara en enda offensiv gardering, det är i matchen Middlesbrough-Leicester där vi tar 1X. Bortalaget streckas en bit över 50 % och det vill vi inte betala för när segerchansen snarare ska vara ner mot 40 %. Ingen jättevågad vaskning då den sitter 60 % av gångerna men ändå ett sätt att börja skapa höjd.

Helgarderingar av Man United-Luton, Ipswich-Swansea och Bournemouth-Newcastle gör att vi får med flera potentiella skrälltecken.

Reduceringar

Nu till dagens viktigaste detalj på systemet. Dags att reducera ned våra 2592 rader till under 500 rader! Vi kommer att använda oss av tre olika färgreduceringar med lite olika syften.

Röd färgreducering: Ett enkelt reduceringskrav där vi tar sikte på hemmafavoriterna Cardiff och Ipswich i Championship. Vi ser god skrällchans för bortalagen i båda dessa matcher. Krav sätt att max ett av hemmalagen får vinna.

Grön färgreducering: Detta är den kraftigaste reduceringen på systemet. Vi markerar fyra lag, fyra favoriter. Newcastle, Man United, Hull och Watford. Sedan sätter vi kravet att exakt två ska vinna, det vill säga minst 2 och max 2. Ett kraftfullt och effektivt sätt att reducera på och skapa fin balans i systemet. Vi tvingar bort två favoriter men är samtidigt rimliga genom att kräva att två faktiskt ska vinna. Detta villkor är även kul/bra inför avgörande kvällsmatchen Bournemouth-Newcastle. Har vi vi med oss 1-2 gröna tecken inför den matchen vet vi om det är 1X eller 2 som ska jobbas in och kan anpassa eventuella hedgeinsatser därefter!

Blå färgreducering: Här markerar vi tre skrällag, Bournemouth, Norwich och Swansea. Krav sätts att minst ett av lagen ska vinna. Tre attraktiva tecken med spelvärde och där vi gillar skrällchanserna skarpt.

Vi har nu tagit oss ned under 500 rader och kan delta i Reducering-SM. Kikar vi på utdelningsprognosen så spelas nästan alla rader mot utdelningar mellan 50 000 – 250 000 kr. Perfekt för att ta oss upp i ledningen av tävlingen!

Systemet på 470 rader ses här!

I DBS-butiken har Stryktipset varit en ökenvandring senaste veckorna, men våra kompetenta spelläggare vet att belöningen kommer att komma om det hårda jobbet med att bygga bra system utförs – vi kan garantera att jobbet görs! Andelar från 10 kr till 3650 kr finns att finna, liksom R-system, U-system och vanliga matematiska system. Varmt välkommen att spela med oss!

För den som vill komma i stämning och få ett gäng vassa drag till Stryktipset på köpet – kolla på senaste avsnittet av produktionen STRYKET!

 

 

Skrällen
  • Middlesbrough 1X
team-skrallen
Spiken
  • Southampton
team-spiken
Draget
  • Max 1 av Norwich & Ipswich
team-draget
Köp en andel av Miljongänget!