Stryktipset vecka 43

Publicerades den 29 oktober 2022

Det blev ingen jackpot på Stryktipset som vi hade hoppats på, förhoppningsvis kryddar de till nästa vecka istället. Men dagens omgång är likväl trevlig. Hela sju Premier League-matcher gör att vi tror intresset kommer bli högt och således en stor prispott att kämpa om. 

Vid en första anblick på kupongen tycker vi oss se många intressanta vägval. Favoriterna är uteslutande överstreckade trots att vissa inte bär ett speciellt stort favoritskap. Detta bör vi kunna utnyttja till vår fördel. 

Som vanligt handlar poolspel att hitta balansen mellan spelvärde, svårighetsgrad och finess. Det ska vi försöka ta oss an på dagens spelförslag hos Reducering.se

Spelförslag

Den matematiska ramen spelas precis som vanligt på 1296 rader – 5 spikar, 4 halvor och 4 helgarderingar. Andelar i Lilla ST hittas här för 96 kr per andel. 

Spikar

Vi brukar referera spikar i poolspel till grundpelarna i ett bygge. De är till för att hålla uppe balansen i bygget och är centrala för hur vi ska kunna attackera kupongen i ett senare skede. Idag tycker vi oss ha hittat en spikkombination med god balans och lite finess

Liverpool (87%) – har en svag säsong hittils men vi har på senaste tiden fått se vissa höjder i presteationerna. Oddsmässigt den klart största favoriten och vi gör det enkelt för oss – Liverpool spikas!

Fulham (46%) – med Mitrovic i spetsen är Fulham en av de mest positiva överraskningarna i årets Premier League. På charmiga Craven Cottage är de svårslagna och då lockar 46% för mycket för att inte ta emot ett halvdant Everton. 

Crystal Palace (58%) – rejäl torsk mot Everton sist samtidigt som Southampton knep poäng mot starka Arsenal. Vi väljer trots det att hålla Palace om ryggen. 58% är högt men förhoppningsvis letar den ned sig några procent fram till spelstopp.

Luton (60%) – här får vi blunda för nuvarande streckprocent – Luton tas främst in för balansen i bygget. Lite beroende på hur man väljer att konstruera bygget kan denna match hanteras på olika sätt. Vi väljer dock att spela mot Sunderland och med Luton. 

Middlesbrough (32%) – laget som har svikit oss åtskilliga gånger senaste tiden. Det är dock viktigt att hålla huvudet kallt och inte spela med känslorna. Bara för att klave kommer fem gånger i rad är det inte sämre chanser för krona den sjätte gången. Några procent understreckade Boro rundar av vår spik-kombo. 

Garderingar & Reduceringar

Vår primära mål blir att spela bort motspelare när garderingarna ska ut. Watford & Coventry blir bra vägar att helt plocka bort. Watford överstreckas till närmare 12% trots en tuff bortmatch mot Wigan. Vaska Coventry är desto tuffare men att kunna spela bort 60% på ett lag med vinstchanser under 50% blir vårt stora drag!

Hos Reducering.se använder vi två färgreduceringar. 

Röd – Liverpool spikas, då vill inte betala när 2:a & 3:e-favoriten också vinner. Newcastle & Tottenham ringas in – max ett av dessa får vinna

Blå – ännu en liten justering mot skrällar. Max 2 av överstreckade Chelsea, Brentford & Cardiff får gå in. 

Spelförslag för 1056 kr (reducerat 19%)

Oddsprognosen hos Reducering.se ger oss ett intervall från 78 000 – 1,2 miljoner vilket känns som en perfekt svårighetsgrad. Vi har spelat mot några favoritfall och med några streckvänliga lag. Ett stabilt bygge i vårt tycke!

Skrällen
  • Blackpool
team-skrallen
Spiken
  • Fulham
team-spiken
Draget
  • Wigan 1X
team-draget
Köp en andel