Supertorsdag! Jackpot Europatipset & extrapengar på Hockeybomben

Publicerades den 6 oktober 2022

Vilken torsdag som väntar, utan att skriva allt för mycket så borde detta vara den bästa torsdagen på bra länge spelmässigt. Vi har 3 miljoner jackpotEuropatipset och 300.000 kronor extra på Hockeybomben med SHL i fokus.

På Hockeybomben är det matcherna Brynäs-Leksand, Färjestad-Rögle och Växjö-Frölunda som ska lösas. Vi har tagit position i två stycken av matcherna på oddset för den som är intresserad, går att hitta HÄR. Ha dock i åtanke att valen på oddset inte alltid nödvändigtvis behöver spegla våra byggen på Hockeybomben. Det är två olika spelformer och är viktigt att komma ihåg.

Som många säkert vet om så erbjuder numera reducering.se möjlighet att reducera på bomben. Detta är något vi varmt kan rekommendera, framför allt på Hockeybomben. Att reducera bort resultat som riskerar att bli underbetalda fungerar precis på samma sätt som i övriga poolspel. Att ställa krav/reducera på udda tecken som många eller få mål är en bra start. Att markera lämpliga nollor och 5+ med krav om minst/max av dessa tecken är kanon. Vi behöver något tecken i detta fack för att utdelningen ska ta fart men vi vill heller inte betala för riktigt osannolika utfall. Totaloddset på vissa kombinationer kan bli skyhögt på Hockeybomben, undvik att betala för dessa i allt för stor utsträckning. Testa verktyget!

Miljongängets ombud hos Svenska Spel är som vanligt laddat med andelar i olika prisklasser till dagens spelformer, ta en kik och se om något passar just dig.

Nu släpper vi Hockeybomben och tar klivet över till ET!

Som vanligt kommer dagens inlägg till slut mynna ut i ett matematiskt spelförslag i den stora poolen med 5 spik, 4 halv och 4 helgarderingar. Denna ram går det att köpa in sig i via andelsspel HÄR (96kr/andel). När vår grundram är byggd så kommer vi sedan trimma systemet med marknadens vassaste reduceringsverktyg hos reducering.se (gratis att använda).

UEFA Europa Conference League och Europa League bistår med samtliga 13 matcher till dagens Europatips. Vi tror inte att denna runda får folket ute i stugorna att gå på högvarv och således kommer jackpoten på 3 miljoner kronor vara en enormt viktig faktor värdemässigt. I 13-rättspotten ligger extrapengarna och med låg förväntad omsättning så är det att föredra en lite mer defensiv väg. Självklart går det inte att lägga sig platt och spika av samtliga större favoriter men ha en defensiv approach som huvudplan.

Spika

Här kör vi på Gent, Roma, Fiorentina, Slavia Prag och Basaksehir. De två förstnämnda är marginellt tuffare men annars är det en Mourinho-buss all over it. Att spikkombinationen som helhet är riktigt defensiv gör inget alls idag. Kikar vi på kupongen som helhet så kommer vi kunna gardera ett helt gäng stora favoriter. Hårt betrodda lag som Arsenal, Freiburg, Rennes, Fenerbahce och Basel har vi garderat i ramen bland annat.

Ska vi lyfta fram ett par som dagens bästa spikar med rådande förutsättningar så bör vi ändå nämna Fiorentina och Basaksehir. Höga vinstchanser och samtidigt väldigt understreckade, dessa chanser dyker enbart upp när det finns ett gäng stora favoriter att navigera sig emellan. Ta vara på detta och spika av lagen som får minst kärlek av svenska folket i det stora favoritfacket.

Halvgarderingar

Reduceringsverktyget kommer prägla vårt system bra mycket mer än halvgarderingar/vask idag. fyra hårdrocksnävar i Midtjylland-Feyenoord, Braga-Royale Union, Freiburg-Nantes, och Olympiakos-Qarabag placeras ut. De oavgjorda resultaten här har relativt låg sannolikhet att gå in men är samtidigt smått överstreckade. Som vanligt inga vägval vi stressar till köpluckan för. Många kan tyckas att det ser konstigt ut att placera 1 2 i så många matcher, lägg den tanken åt sidan och kika istället på värdet/sannolikheten i varje enskilt tecken. Strunta i vilket laget/tecknet är, likna samtliga utfall med A, B eller C så har du kommit en bra väg i ditt poolspelande.

Reducering

Nu behöver vi forma systemet mot ett intervall som passar dagens ändamål. En defensiv spikkombination och ingen tydlig värdeskapande vask i ramen gör att vi behöver ta ställning här. Markerar vi ramen inne på reducering.se så får vi ett brutalt spretigt oddsintervall. Rader som knappt ger en femma och en fimp tillbaka blandas med kombinationer på över 7 miljoner gånger pengarna. Inget av dessa är särskilt intressanta, femman och fimpen förstår säkert alla men raderna på 7 miljoner gånger pengarna är inte mycket bättre de. Att spela på så osannolika kombinationer är som att bränna pengar i en brasa. Visst kan du bli ensam vinnare och plocka hem miljoner men du riskerar samtidigt att få bra mycket mindre än du förtjänar trots ensam vinnare.

Röd (minst 1, max 2)

Fem riktigt tunga favoriter markeras här. Med minst/max i samma villkor så trycker vi på ett effektivt sätt ihop vårt intervall. Här plockar vi bort de värsta skräpraderna som inte ger något betalt samtidigt som vi plockar bort kombinationerna som är uppe och touchar 7 miljoner kronor som vi nämnde precis. Mycket fin och enkel reducering du borta jobba aktivt med om du väljer att bygga egna system.

Blå (max 1)

Bodö/Glimt och Dynamo Kiev markeras med blå utgång och vi väljer att inte betala för en kombination där båda lagen vinner. Detta är rejäla skrällar och givetvis vore det läckert om någon trillade in för oss men att betala för tvåorna tillsammans är att gapa efter mycket. Att båda vinner är väldigt osannolikt och med tanke på systemets storlek så tycker vi att det passar rätt bra att kapa bort utfall likt dessa. Vi har gott om potential ändå i vårat bygge.

Färdigt spelförslag för 728 kronor (44% reduceringsgrad)

Nu kör vi mot 13 rätt!