Tisdagstopp med CL och extrapengar!

Publicerades den 7 mars 2023

Vilken spännande helg vi hade! Den summerades med totalt NIO system med 13 rätt, sex på Stryktipset och tre på Europatipset. Riktigt skoj att så många fick vara med och vinna ihop med oss i Miljongänget! Det finns ändå alltid en del ”om” och ”nära”. Dels hade vi vunnit en jättevinst på ett av de större systemen om inte Arsenal målat i 97:e på Stryktipset samt på Europatipset hade vi rekord i antal tolvor, små små marginaler från ännu mer vinster där alltså. Men totalt sett en kanonhelg, spännande och vinstgivande!

Nu laddar vi om för en ny härlig spelvecka och idag är det 250 000 kr extrapengar på Topptipset. En kul kupong med Champions League och engelsk fotboll. Mumma!

Spelförslag

Vi bygger ett tidigt spelförslag på 486 rader (går att rygga via en andel för 90 kr här: DBS SPELFÖRSLAG). Sedan trimmar vi ramen med hjälp av verktyget hos reducering.se – och landar i ett vasst spelförslag på 192 rader. Häng med!

Spikar

Chelsea och West Bromwich får agera stöttespelare på detta förslag. Att hålla Chelsea i handen kanske känns jobbigt för många? Men! Det handlar om priset!! Nuvarande streckprocent på under 50 % är ett fynd! Chelsea var det bättre laget i första mötet och visade även fina takter mot Leeds i lördags. Bra etta!

WBA är inne i en motig period, tillbaks i gamla synder där laget ofta vinner xG men torskar matcherna ändå. Men hemma mot Wigan finns alla förutsättningar att studsa tillbaka, det kommer bli en svettig afton för bortalaget. Streck runt 65 % kan sväljas.

Garderingar & reduceringar

Vi placerar ut en ”feg” halvgardering, krysset i match 8 mellan Plymouth-Derby vaskas. Överstreckat och ett kallt tecken att betala för. Ramen är klar och det är dags att reducera!

Vi jobbar med två färgreduceringar denna gång.

Blå färgreducering: Favoriterna Benfica & Sheffield U markeras. Krav sätts sedan att exakt ett av lagen ska vinna. Medelvägen som vi ofta rekommenderar för att BÅDE bygga potential och samtidigt hålla ner svårighetsgrad.

Röd färgreducering: De två semistora favsen i League One markeras, krav sätts att max ett av lagen får vinna. Båda är överstreckade och där jobbar vi gärna skräll i båda matcherna.

Spelförslaget på 192 rader (60 % reduceringsgrad) 

Nu laddar vi för en underbar fotbollskväll! Miljongängets andelssystem finns som vanligt uppdukade, välkommen!

 

 

Skrällen
  • Portsmouth X2
team-skrallen
Spiken
  • Chelsea
team-spiken
Draget
  • Utelämna krysset Plymouth-Derby
team-draget
Köp en andel av Miljongänget!