Topptipset med Allsvenskan & Extrapengar

Publicerades den 15 april 2024

Många avstod Europatipset igår eftersom ”kupongen är för lätt, det kommer bli låg utdelning och jackpot till nästa runda”. Men oj så fel de fick, eller ja rätt på ett sätt, för det kommer att bli jackpot men detta tack vare/på grund av att ingen i hela Sverige fixade 13 rätt. Både Arsenal och Liverpool förlorar sina hemmamatcher i titelracet alltså. Det verkar vila en förbannelse över båda toppfighterna i England, topp 3 i både PL & Championship verkar ha fått orimligt svårt att vinna matcher. Underbart drama att följa!

Idag har vi en PL-match på Topptipset-lappen, Chelsea-Everton. Viktig främst för bortalaget som krigar för sin existens. Men frågan är om inte de tre matcher från Allsvenskan känns hetare? Svenska Spel känner nog så då dessa placeras överst på lappen och agerar skyltfönster för att locka insatser till kvällens Topptips! Dessutom 250 000 kr extrapengar och då finns det all anledning att göra jobbet och bygga vasst system…

Spelförslag

Idag kommer vi bygga ett ganska spretigt förslag. En del rader vi lämnar in kommer ha chans på riktigt höga utdelningar, kanske 50 000 kr eller så medan andra rader är betydligt mer defensiva. Ibland är det kul att ha med några ”lotter” i sitt system, alltså rader som kan ge oerhört bra vid maxklaff!

Istället för att spika kupongens största favorit Malmö FF väljer vi istället BK Häcken som ankare ikväll. De har haft en stökig start med förlust hemma mot Mjällby och sedan det osannolika 3-0-tappet borta mot Djurgården. Utmärkt läge att ställa saker tillrätta ikväll när Brommapojkarna kommer på besök. BP har startar vettigt men vi tror de väger för lätt ikväll. Streckprocenten i tidigt skede är acceptabel.

Vidare målar vi ganska friskt på lappen. Två tecken utelämnas och det är det orimligt högt streckade krysset i Örgryte-Brage samt den likaså fula tvåan i Osasuna-Valencia. Resterande fem matcher helgarderas, däribland kupongens två största favoriter Malmö & Atalanta. Nu till det roliga, dags att trimma systemet via reducering.se!

Reduceringar

Vi arbetar med tre olika färgreduceringar idag, med lite olika syften:

Grön färgreducering: Nämnda storisar Malmö och Atalanta markeras tillsammans med en tredje favorit i Degerfors. Sen sätts kravet att ”minst en, max två” ska gå in. Perfekt sätt att skapa mer balans i systemet, att kräva en favoritseger här men ändå öppna upp för två skrällar och med krav att det blir minst en sådan.

Röd färgreducering: Hammarby & Chelsea är två lag vi inte tror på ikväll, strecken ser inte alltför fula ut men som sagt, vi tycker motståndarna ska ha goda chanser att sno poäng. Kravet här blir att max en av Hammarby/Chelsea får vinna och det spetsar till vårt system lite extra.

Grön färgreducering: Här är det två fina tecken som markerar, Brage och Osasuna är lågt streckade favoriter som vi gärna lägger lite extra tyngd på. Minst en måste vinna!

Nu har våra ursprungliga 972 rader blivit 432 rader och vi har ett system som slåss om fina pengar ikväll!

Se spelförslaget för 432 kr i sin helhet här! 

Miljongänget har många lyckade Topptipset-kvällar på CV:et. Givetvis är målsättningen att sätta gröna åttor och spela in fina pengar denna måndag med, häng på!

Skrällen
  • Everton X2
team-skrallen
Spiken
  • Häcken
team-spiken
Draget
  • Osasuna
team-draget
Köp en andel av Miljongänget!