Topptipset med CL & Extradeg

Publicerades den 20 februari 2024

Även denna vecka bjuder Champions League in till hyperintressanta slutspelsmatcher. Ikväll har vi Inter-Atletico Madrid och PSV Eindhoven-Dortmund på agendan. Båda matcherna är givetvis med som höjdpunkter på kvällens Topptips. Dessutom 250 000 kr extrapengar i potten och all anledning att både engagera sig och investera i den här kupongen!

Förutom Champions League bjuds vi på Man City-Brentford, tre matcher från Championship samt två avslutande matcher från League One. Man City och Southampton är två tydliga favoriter, ja City streckas faktiskt i 90 % i skrivande stund. Motiverat verkligen?

Spelförslag

Vi går ut hårt och inleder med en spik överst på lappen. Inter spikas hemma mot Atletico. Faktum är att Inter har riktigt intressanta höjder ”i sig” och nämns på en del kanter som en seriös utmanare om CL-titeln i år. Atletico är ett respekterat cuplag men känslan är att de kommer få en svettig kväll här. Ettan spikas till bra värde runt 50 %.

Strax därefter stöter vi på de nämnda favvarna City & Saints. Här väljer vi att pilla med kryssgarderingarna i båda matcherna. Southampton studsade starkt tillbaka via en seger mot WBA senast (fick ju sin jättesvit av förlustfria matcher bruten i matchen dessförinnan). Hull är ändå ett smålurigt motstånd som nog kan skapa en jämn match här. City tappade överraskande poäng hemma mot Chelsea senast och faktum är att de hade vissa problem mot Brentford häromveckan med. Det är långsökt att tro att Brentford kan skaka de ljusblå igen men samtidigt är streckningen så pass tilltagen att vi ändå vill greppa efter det halmstrået!

I övrigt väljer vi den offensiva sidan i en match. Bolton utelämnas och 1X Cambridge spelas. Vi behöver skapa viss höjd och få bort de allra sämsta raderna. Det gör vi här och hoppas att Cambridge kan skrälla till fin procent!

Ramen på 432 rader är klar och vi ska nu snickra vidare med ett par reduceringar, givetvis med hjälp av www.reducering.se!

Reduceringar

Blå färgreducering: Här markerar vi City & Saints och ställer kravet att minst en etta ska gå in. Vi är inte villiga att betala för kombinationen av två kryss som känns både långsökt och skapar för galna totalodds för vår lapp. Men ett kryss vore fint om det kan ramla in!

Röd färgreducering: Här försöker vi skapa lite extra potential och höjd. Två favoriter (nåja Cardiff är en marginell sådan) markeras och vi sätter ut ett villkor som säger att max en av dessa två får vinna. Helst ser vi givetvis att båda viker, särskilt Reading är överstreckad i nuläget och X2 Port Vale lockar att vikta lite extra mot.

Vi nöjer oss där, 288 rader klara för inlämning varav en klar majoritet har chans till utdelningar från 2000 kr och uppåt. Bäddat för en spännande kväll!

Spelförslaget för 288 kr ses här! 

 

Skrällen
  • Cambridge 1X
team-skrallen
Spiken
  • Inter
team-spiken
Draget
  • Max en av Cardiff/Bolton
team-draget
Köp en andel av Miljongänget!