Topptipset med dramatik i CL!

Publicerades den 28 november 2023

Härligt intensiva tider för oss som älskar toppfotboll nu! Champions League går in i gruppspelets femte omgång och det börjar verkligen dra ihop sig. Vilka lag tar sig vidare till slutspel? Grupp F är extra rafflande med storlagen Milan, PSG, Dortmund och Newcastle i en härlig kamp. Vilka lag kopplar grepp där ikväll?

Den frågan och några till ska vi bena ut på kvällens Topptips som är kryddat med 250 000 kr extrapengar. En riktigt trevlig lapp som förutom sex CL-matcher även kompletteras av två matcher från fina Championship. Häng med så bygger vi ett tidigt spelförslag och snackar upp den roliga kupongen!

Spelförslag

Idag bygger vi en stor och stark ram på 972 rader. En spik och två halvgarderingar samt fem heltäckta matcher. I steg två ska vi sedan trimma och förfina bygget med hjälp av Sveriges bästa reduceringsverktyg, www.reducering.se!

De ställningstaganden vi gör på ramen är:

Spik Milan: De rödsvarta har sett riktigt fina ut i sina hemmamatcher hittills i Champions League. Tar nu emot ett Dortmund som verkligen blandar och ger. Andra favoriter på kupongen kommer gillas betydligt mer av svenska folket och förhoppningsvis får vi bra spelvärde på Milan-ettan. En perfekt grund till ett spetsigt bygge!

Halvgarderingar i form av hårdrocksnävar, Young Boys-Röda Stjärnan & Watford-Norwich: Två kryss som inte alls lockar oss när ”priset” är för högt. Kryssoddsen rör sig runt 3,60-4,00 i dessa båda matcher medan svenska folket streckar upp båda två mot 30 %. En kombo vi inte alls uppskattar, att betala för överstreckade tecken som dessutom har relativt låg risk att gå in!

Ramen är klar, en ganska spretig sådan där vi både betalar för en del trista favoritutfall men även för riktigt långsökta grejer där flera riktigt stora underdogs är kombinerade med varandra. Dags att trimma!

Reduceringar

Blå färgreducering: Här ringar vi in de tre favoriterna Paris, Barclelona & Man City. Sedan sätter vi kravet att minst en men max två ska/får gå in! Ett effektivt sätt att städa i ”båda ändar”. Dels gör villkoret att vi inte betalar för de kombinationer där alla tre favvar vinner och del gör villkoret att vi inte betalar för de kombinationer där alla tre favvar tappar poäng. Ett smart sätt att balansera!

Grön färgreducering: Här tar vi sikte på tre riktigt streckvärda drag, Feyenoord, Röda Stjärnan och QPR får varsin markering och krav sätts att minst en av dessa ska gå in. Vi gillar verkligen segerchanserna för Feyenoord och QPR, god magkänsla för båda. Röda Stjärnan har ett magiskt spelvärde kring dryga 20 % streck och dit viktar vi gärna vårt bygge lite extra.

Spelförslag för 504 kr – klart att lämna in eller bygga vidare på!

Hög potential, biter det idag är chansen stor att det blir 10 000 kr+ på åtta rätt här…

….

Miljongänget och Björnligan har system i olika modeller och prisklasser redo för kvällens utmaningar! Både Topptipset och Powerplay ser superintressant ut! Välkomna in i värmen, DBS-butiken är öppen!

Skrällen
  • Leipzig X2
team-skrallen
Spiken
  • Milan
team-spiken
Draget
  • Feyenoord
team-draget
Köp en andel av Miljongänget!