Topptipset med extrapengar!

Publicerades den 9 augusti 2022

Vilken helg vi har bakom oss! Högsäsongen drog igång med Premier League i fokus och vilken kanonstart det blev spelmässigt för oss. Stryktipset och Big 9 satt fint i lördags för nästan totalt 1 miljon inspelade kronor. Igår orkade vi inte hela vägen fram, 12 rätt på tre Europatips där krysset i Leicester-Brentford förstörde. Men fina hugg på flera håll och vi känner oss starka!

Ikväll är det Topptipset på agendan och 250 000 kr extrapengar i potten. Mysig kupong med Allsvenskan, Superettan och Championship i topp. Svenska folket har i tidigt skede streckat upp Häcken & Silkeborg som storfavoriter medan det i övrigt är jämnare bakom dessa. Häng med så bygger vi ett vasst spelförslag!

Spika!

Topplagen i Allsvenskan darrade igår och det innebär att Häcken har chans att gå upp i serieledning om de besegrar Helsingborg ikväll. Chanserna är klart goda då skåningarna inte ser ut att ha vad som krävs för att passa in i den allsvenska kostymen. Ettan kommer troligen bli hårt streckad, kanske till och med över 80 % men får agera banker på detta förslag.

Vi kompletterar med en betydligt mer framåtlutad spik. Konyaspor får förtroendet i Turkiet. De streckas i skrivande stund kring 40 % men har vinstchanser enligt odds på över 45 % – ett förhållande som alltid lockar, det vill säga att få möjlighet att spika en favorit som har större vinstchans än vad svenska folket streckar. Troligen kommer streckprocenten smyga uppåt under dagen men ändå inte till några otrevliga nivåer, de flesta väljer att gardera denna match med ”okända” lag och istället tar ställning i mer kända vatten som Allsvenskan eller Superettan.

Gardena & Reducera!

Vi målar på ordentligt i övrigt på spelförslaget ram, fem matcher helgarderas och en halvgarderas. Denna halvgardering läggs på matchen Örebro-Örgryte. Krysset är högt streckat men har låg sannolikhet att sitta och fimpas då gärna.

Nu har vi ett ganska spretigt bygge där vi behöver definiera systemet ytterligare. I nuläget betalar vi för alla favoriter och de radkombinationerna är totalt iskalla att lämna in – för vem vill skjuta in rader som inte ens ger en hundralapp tillbaka? Vi kommer ta hjälp av reduceringsverktyget för att trimma vårt bygge!

Tre olika villkor används, varav två med tydligt syfte att fälla favoriter.

Rött villkor: max 1 av AFC Eskilstuna eller Silkeborg får vinna. Två större favoriter som båda är tydligt överstreckade. Optimalt är såklart att båda tappar poäng för systemets skull.

Gult villkor: max 1 av Göteborg eller Brommapojkarna. Även här två favoriter, dock inte så stora streckmässigt men likväl fult överstreckade.

Grönt villkor: Vi avslutar med att markera Örebro & West Bromwich och sätta krav att minst ett av lagen ska vinna. Två hemmalag som vi gillar till nuvarande streckprocent, fint att vikta systemet extra mot dessa.

Med hjälp av reduceringsverktyget har vi nu skalat bort nästan halva (47 %) av grundramen och fått till ett betydligt mycket mer spetsigt bygge med potential till fin vinst.

Spelförslaget kostar 256 kr och ses här!

Många glada tillrop i ”butiken” och vi ska göra allt i vår makt att fortsätta leverera vinster. Välkomna in och finn din favorit bland de olika typerna av systemen inför kvällens Topptipsrunda!