Tredje EM-tipset – 4 miljoner kr jackpot

Publicerades den 22 juni 2024

Gruppspelet i EM fortsätter att tugga på,  så även EM-tipset hos Svenska Spel. För tredje omgången i rad väljer Svenska Spel att krydda potten med 4 miljoner kronor – mycket trevlig tycker vi. Första omgången slutade i för många favoritsegrar,  andra omgången har fortfarande potential att bli välbetald (5 matcher kvar) och nu ska vi försöka jobba in en välbetald 13 rätt innan EM går in i slutspelsfasen.

Missa inte att det är sista omgången av Reducerings-EM idag. Även om du har missat de två tidigare omgångar så är det inte för sent – det handlar om att spela in mest pengar när alla tre omgångarna är summerade. Det är helt gratis att delta – lämna in ett bidrag och var med och tävla om priset på 10 000 kr på en sportresa. En kanontävling på alla sätt och vis!

Delta i Reducerings-EM

Det är en kul kupong på EM-tipset även denna runda. Flera intressanta matcher och vi vet sedan tidigare mästerskap att det kan roteras i de större lagen i sista omgången – kanske ännu mer nu när så pass många tar sig vidare till slutspel. Det öppnar upp för skrällmöjligheter på sina håll. Som vanligt ska att spelförslag till EM-tipset att bearbetas – som kan köpas i sin helhet inne i ombudet med namnet Miljongängets Lilla ET.

Spelförslag EM-tipset

När det är en så pass fin jackpot som ikväll behöver vi inte göra det för svårt för oss, 1-2 skrällar kan räcka långt. Vi tar därför in ett gäng favoriter i spikbåten.

  1. Belgien (72%)
  2. Italien (46%)
  3. England (83%)
  4. Portugal (92%)
  5. Turkiet (38%)

Flertalet av våra spikar är visserligen överstreckade men zoomar man ut och tar en överblick av kupongen så märker man snabbt att det är i princip samtliga favoriter idag – då är det omöjligt att bygga ett bra system utan att hålla några i handen. Balans är en nyckelfaktor inom poolspel och vi tycker att ovanstående femling bildar en bra enhet. Belgien behöver en seger efter den tunga förlusten i premiären, Italien vill vinna mot ett svagt presterande Kroatien, England spelar för gruppsegern, Portugal kommer att köra över Georgien och Turkiet håller vi som favoriter mot Tjeckerna.

Nu har vi mängder med tecken kvar att sätta ut i vår jakt att hitta skrällarna och på så vis skapa höjd i bygget. Helgraderingarna placeras ut offensivt i matcher med en tydligt favorit -. vilket vi i ett senare stadie kommer att använda reduceringar för att säkerhetsställa värdekombinationer till bygget.

Även på helgarderingarna tycker vi oss ha utrymme att vara offensiva – Skottland (43%), Nederländerna (60%) och Slovakien (38%) klivs helt på ramen. Samtliga tre tecken måste benämnas som ”fula” och vi gillar i skrivande stund helt otvivelaktig de motsatta sidorna.

Grundramen är färdigt – nu tar vi fram den smarta verktygslådan hos reducering.se.

Reduceringar EM-tipset

Vi kommer bara att använda oss en av en färgreducering – med syfte att fälla lagom med favoriter.

Röd färgreducering – Tyskland, Spanien, Frankrike och Belgiens sista match blir matcherna som vi siktar in oss på. Vi ringar in nämnda lag – minst 1 men max 2 av dessa får vinna. En balanserat och offensivt drag med syfte att kapa motståndare.

I reducerings nya betaversion har det tillkommit en massa nya häftiga funktioner – bland annat att reducera baserat på totaloddset. Vi använder denna smarta funktion och ställer in lägsta oddsintervallet till 175 000 – vilket städar bort en massa onödiga rader där för många troligtvis vinner.

Nu har vi reducerat ned spelförslaget till 474 rader – vilket hade kunnat användas som ett bidrag till Reducerings-EM (max 500 rader).

Spelförslag för 474 rader (63% reducerat)

Häng med oss ikväll när vi jagar jacken på EM-tipset i ombudet och missa inte att lämna in ett bidrag till Reducerings-EM. 

Ha en härlig midsommardag gott folk!

Skrällen
  • Ukraina
team-skrallen
Spiken
  • Portugal
team-spiken
Draget
  • Österrike
team-draget
Spela EM-tipset med Miljongänget - 4mkr jackpot