V64 tips Halmstad dubbeljackpot 5.5 miljoner kr 11/3

Publicerades den 11 mars 2024

Hej!

Vi har en riktigt jackpotvecka att se fram emot och vi inleder med Dubbeljackpot på Halmstad. Drygt 1.7 miljoner kr extra i sexrättspotten och ni kan köpa andelar av oss via länken nedanför.

Gå med i vårt andelslag!

V64-1: Halmstad 2140 m autostart

6 Kind Of Magic F.R är bästa hästen i fältet och hon går nog mot en spännande säsong. Hon har varit talangfull men det har inte klaffat fullt ut med henne. Nu har hon fått vintertärning och jag räknar med att hästen är redo för en bra prestation. Hon har givetvis ingen toppform men skulle kunna vinna det här loppet på ren klass. Startar med högst vinstchans men värt att lyssna in infon kring henne från stallet. Tänkbar spik.

7 Mazuocco Boko fick aldrig chansen senast och gick i mål med mycket krafter sparade. Lär inte vara med i någon spetskörning men gynnas av det lilla fältet. Har bra form för dagen och känns intressant bakom favoriten.

2 Vicky Montoya har ett perfekt spår men kan inte öppna speciellt fort från start. Är inte beroende av ledningen och har en vass speed. Kan bli svårt att slå favoriten men hon har mött tufft motstånd på slutet. Det löste aldrig sig riktigt senast men hon såg fin ut. Ska med vid gardering.

Ranking: A: 6   B: 7-2-3   B/C: 1-4   C: 5-8

V64-2: Halmstad 1640 m autostart

11 Dublin Fi är intressant här trots utgångsläget. Satt fast i rygg senast på Bases Loaded och gick i mål med alla krafter sparade. Man säger att hästen har toppform och trivs bäst när hon får attackera bakifrån. Kort distans tycker jag är hennes bästa och nu maxar man balansen. Jag tror på en stark avslutning och hon ska passas tidigt.

8 Bicc´s Avalon gjorde ett mycket bra lopp senast och möter nu enklare motstånd på papperet. Läget är inte det bästa men barfota runt om är ett plus. Med lite klaff tror jag att han dyker upp i segerstriden.

2 Coktail Cake kan öppna och man lär väl försöka ta sig till ledningen. Kommer få behöva hålla ut 4 Bases Loaded från början och jag är inne på att man lyckas. Kan säkert kosta en del men skulle han få dämpa i ledningen, kan han nog rinna undan. Gör jämna och bra prestationer men ingen som vinner på beställning.

Ranking: A: 11-8   B: 2-4-1  B/C: 6-10-5-9   C: 7-3

V64-3: Halmstad 2140 m autostart

8 Dart Kronos har endast gjort 7 starter och hästen är inte helt enkel att hålla fräsch. Jag är rätt säker på att han är bäst i det här gänget men han har inte startat på drygt 11 månader. Peter Untersteiner säger att hästen har tränat på bra och att det är deras bästa chans i omgången. Starka rapporter men frågan är vilket upplägg man tänker sig nu i comebacken. Svårt läge men skulle kunna krossa det här gänget.

5 Mr Weasley gör även han en spännande årsdebut. Bra läge och hästen är medelsnabb ut från start. Anmäld med barfota runt om för första gången och han går från olika positioner. Obesegrad efter fyra starter men nu hårdnar motståndet. Blir intressant att följa i år.

4 Wanderlust Pellini ser ut att bli helt bortglömd och då rankar jag upp honom. Stod för ett par riktigt bra prestationer ifjol men agerade aningen ojämnt. Nu har han fått vinterträning i sig och hästen kan öppna bakom bilen. Inte givet att man vill vara jätteoffensiv i comebacken men hästen är bra nog för att vara med i segerstriden, tror jag.

Ranking: A: 8   B: 5-4-1-10    B/C: 2-3-7    C: 6-9-11

V64-4: Halmstad 2640 m autostart

1 I Am Timme har varit väldigt bra på slutet men har också inte mött det tuffaste motståndet. Formen är på topp och han gynnas av att kunna tävla barfota runt om. Han är inte tillräckligt snabb ut för att hålla upp ledningen men bör ha stor chans att hitta ut från sitt innerspår med tanke på det lilla fältet. Distansen trivs han över och han startar med högst vinstchans i loppet.

7 Delta Wise As var helt okej senast i debuten på svensk mark och lär väl gått framåt med det loppet. Nu blir det barfota fram och så har han gått nere i Italien i flera lopp. Distansen har han hanterat och han känns intressant i den här starten.

2 Global Dictator är startsnabb och känslan är väl att Johan hittar till tät efter en bit. Han förlorade senast från ledningen och borde väl varit lite bättre. Har fått en paus efter det och nu kan man rycka framskorna. Det finns kapacitet i hästen men han har ännu inte fått till det perfekt på banan. Givet motbud till favoriten.

Ranking: A: 1-7   B: 2-4   B/C: 5-6-9    C: 3-8

V64-5: Halmstad 2140 m autostart

11 Caddie Scott tycker jag ser ut som en fin häst. Hon fick en fin resa senast men kunde inte spurta förbi ledaren som gjorde ett bra lopp. Hon presterar kanske bäst i ledningen men ska räknas tidigt i nuvarande klass. Har fått träna på lite efter den senaste starten och hon är given på min kupong här.

10 Harriet Zet har Veikko talat gott om en längre tid. Det blev en misslyckad årsdebut där hästen presterade långt under förväntan. Efter det har man tränat på och Veikko säger att hästen känns mycket bättre sedan man skruvat ur brodden. Hon gick sitt bästa banjobb nyligen och han tror på vinstchans. Barfota runt om är ett plus och vi hoppas på en riktigt bra prestation. Svårbedömd på förhand men spelvärd till nuvarande 5%.

4 Vivienne Tif gjorde en mycket bra prestation senast och gynnas av att tävla barfota runt om. Tål att göra grovjobb och ser ut att kunna bli lite bortglömd här. Är hon lika bra som senast, kommer hon säkert kunna dyka upp i segerstriden.

Ranking: A: 11-10-4   B: 3-2-1   B/C: 6-9-7-5   C: 8-11

V64-6: Halmstad 2140 m voltstart

9 Amorcer Levallo har inte vunnit sedan den 14 juni 2022 men ikväll kan det vara dags. Hästen gör ju jämna och bra prestationer men sätter sällan nosen först. Hästen körs oftast lite defensivt men har nästan alltid en stark avslutning. Han avslutade vasst senast och hade utmanat om segern ordentligt ifall det löst sig lite bättre. Hästen är i form och nu möter han ett passande motstånd. Spår 4 i volten är inte optimalt men gynnas av att inte ha några hästar utvändigt om sig. Han gynnas även av det lilla fältet och borde hamna vettigt på det. Jag är inne på att han spurtar hem det här loppet. Spik!

6 Digital Summit har jag respekt för då det är en mycket bra häst. Var bra senast och gick med fullfart över mål. Barfota fram är nog ett plus men kanske är han vassast över längre distanser. Risken finns att han får göra en del grovjobb och då kanske han får svårt att stå emot min spik. Har galopperat en del och är väl inte helt att lita på heller. Det finns dock mycket kapacitet i honom.

1 Arcoveggio klaffade det inte för senast men han såg ut att ha en del krafter sparat i mål. Helt annat utgångsläge den här gången och han kan öppna hyggligt från start. Bör kunna få en position i den främre träffen och ska inte nonchaleras helt.

Ranking: A: 9   B: 6-1-4-2   B/C: 3-5-7   C: 8

Spelförslag
 • V64-1: 6 Kind Of Magic F.R
 • V64-2: 1 2 4 8 11
 • V64-3: 1 4 5 8 10
 • V64-4: 1 2 4 7
 • V64-5: 1 2 3 4 6 7 9 10 11
 • V64-6: 9 Amorcer Levallo
 • 900 rader, systemkostnad 9
Skrällen
 • V64-2:
  #7 Delta Wise As
team-skrallen
Spiken
 • V64-6:
  #9 Amorcer Levallo
team-spiken
Draget
 • V64-2:
  #11 Dublin Fi
team-draget
Gå med i vårt andelslag!