V75 tips Åby jackpot 65 miljoner kr

Publicerades den 5 april 2024

Hej!

Jackpot på 5 rätt i söndags och därför får vi en stor jackpot till denna lördag på Åby. 65 miljoner kr till en potentiell ensam vinnare och jag tycker att omgången ser öppen ut på förhand. I V75-7 har vi spårtrappa 15 hästar och lärlingar. Såna lopp gillar jag att se på kupongen. Det blir mer svåranalyserat och jag tycker att loppen ofta blir lite roligare att titta på. Lärlingarna brukar vara optimistiska och det brukar kunna bli körning i alla spår.

Förra söndagen satte Emil och Jadden 7 rätt på sitt gemensamma system. De spelade in 4043 kr per andel och kanske slår det till den här veckan igen. Andelen kostar 1000 kr och är exklusiv. Ni finner våra system via länken nedanför.

Gå med i vårt andelslag!

V75-1: Åby 2640 m voltstart

1 Bold Request har fått ett lopp i kroppen och bör vara lite vassare till den här starten. Hästen kan öppna rätt så bra i volt och Carl Johan Jepson är kvick han med. Skulle man hålla ledningen kör man nog i den positionen. Loppet går samtidigt på Åby och skulle man få en bra rygg behöver det inte vara fel över den långa distansen. Öppet lopp men han är given på min kupong.

7 Denco´s Galliano är lite svårbedömd i voltstart då han har galopperat direkt i starten vid ett par tillfällen. Han har också öppnat väldigt bra i volt och det är svårt att veta hur han kommer att kliva iväg på förhand. Springspår passar nog honom bra och det var längesedan han hade det. Jag hade inte blivit förvånad ifall han tog hand om ledningen här men blir heller inte förvånad ifall han galopperar direkt. Han gick bra senast och känslan är att han kan vara lite vassare den här gången med tätare starter. Distansen ser jag inte som något minus och han är en av flera som kan vinna det här loppet.

8 Beachcomber kommer från en seger där det länge såg mörkt ut. Han hade långt fram till ledaren och satt fast bakom hästar. Han fick dock luckan när Vanity Flair tog till sig en galopp och gick hela vägen in i mål. Det sprakade kanske inte kring spurten men han var först över mållinjen. Nu ska man rycka alla skorna och det kan såklart ge honom en växel till. Lövgren har inlett den här säsongen starkt och hästen har ett intressant smygläge. Han är rätt så kvick och man har ryggen på 1 Bold Request. Med en smygresa på innerspåret kanske man kan utmana om segern på nytt.

Ranking: A: 1-7-8    B: 12-4-5    B/C: 6-3-10-2    C: 11-9

V75-2: Åby 2140 m autostart

Ett lopp med flera formstarka hästar och här ska vi jobba in en skräll.

3 I Am Don Max ska rankas tidigt här. Han tar inte någon ledning av egen kraft men kanske kan köra sig dit efter en bit. Det finns som vi vet open-stretch på Åby och kanske vill man köra i rygg med 1 Mr Weasley. Skulle 3 I Am Don Max få ledningen, blir han förmodligen svår att slå. Skulle han däremot få svar är han i min bok helt klart sårbar men ska vara betrodd. Lyfter upp honom överst i rankingen då det låter som att Mr Weasley gärna tar hans rygg. Risk att han får bestämma i tät då och är rätt favorit.

10 Zlatan Gertorp är skrällen i loppet. Hästen är nog i sitt livs form och spurtade jättebra senast efter sen lucka. Han gick barfota bak den gången och man fortsätter med den balansen. Tanken är att han även ska gå i en amerikansk sulky för första gången och det vore såklart intressant. Björn Goop upp är ett stort plus och hästen har toppform. Måste med på lappen vid gardering

4 Earnest tycker jag är fin häst som tål att göra en del grovjobb. Han är inte beroende av någon speciell position och nu rycker man alla skorna. Han har tävlat barfota runt om vid tre tillfällen tidigare och det har varit ett plus. Bra form för dagen och han ska med på en garderad kupong.

Ranking: A: 3-10    B: 4-11-1-8-9   B/C: 7-6-2    C: 5-12

V75-3: Åby 2140 m autostart

1 Countess Face har jag som tänkbar spik i nuläget. Är rapporterna goda, tror jag att hon blir svårslagen här. Hon är väldigt startsnabb och jag ser ingen som ska snuva henne på ledningen. Hon har en väldigt hög högsta nivå men har blandat och gett lite. Hon har haft två märkliga prestationer på just Solvalla och kanske är det något psykiskt med just den banan. Nu är det Åby och då tror jag att det ska gå bra. Känslan är att hon ska ha vettig chans att leda runt om.

2 Ultra Violet har man nästan tappat tron på. Två raka galopper och senast i volten var hon inte ens nära att gå iväg felfritt. Det blev en del omstarter och hästen blev såklart stressad. Hon behöver dock visa bättring även om det låter bra från André Eklundh. Skulle hon sköta sig tror jag på en stark prestation direkt men nu är det upp till bevis.

9 N.Y Moet vann direkt i sin årsdebut och kom med en stark avslutning. Nu är motståndet tuffare men hon lär vara lite vassare med det senaste loppet i kroppen. Har en vass speed och man hoppas att det blir lite tempo i loppet. Mats E Djuse har toppform för dagen och kanske lyckas han pricka in den här vinnaren också.

Ranking: A: 1   B: 2-9-8   B/C: 3-5   C: 4-6-7-10

V75-4: Åby 2140 m autostart

1 Wishful Order gjorde årsdebut senast och gick i mål med en hel del krafter sparade. Han lär gått framåt med loppet i kroppen och fick ett perfekt läge bakom bilen. Hästen är mycket startsnabb och Magnus A Djuse vill säkert köra i ledningen. Skulle man få ryggledaren, skulle det kunna lösa sig också. Till den här starten är det tänkt att man ska rycka alla skorna och köra honom i en amerikansk sulky, båda för första gången i Thor Borgs regi. Möter ett par starka konkurrenter men känslan är att han ska ha bra chans att leda runt om. Spik!

11 Tug Of War får hoppas att det blir lite tempo i loppet. Hästen är i form och besitter stort kunnande. Han har dock galopperat en del och är inte helt att lita på. Fick ett perfekt lopp senast och vann kanske lite pliktskyldigt. Det skulle kunna bli tempo i loppet med flera startsnabba hästar och då kan han säkert dyka upp i segerstriden.

4 The Way I Talk Ås var det positiva rapporter kring senast och kanske borde han vunnit det loppet från ledningen. Han fick förvisso stryk av en bra häst men kom också rätt så smidigt till ledningen. Senast gick han med skor runt om och nu blir det barfota runt om. Ändringen kan säkert ge honom en kick och hästen är snabb bakom bilen. Bör få svårt att komma till spets men en position i den främre träffen kan man nog få.

Ranking: A: 1   B: 11-4-2-5   B/C: 3-7-6-8    C: 10-9-12

V75-5: Åby 1640 m autostart

4 Global Dancer blir mitt förstastreck här. Hon var fin i sin comeback och fick ett passande utgångsläge här. Hon är startsnabb bakom bilen och Mats lär nog ladda för tät här. Jag är inne på att man tar sig förbi 2 Winner Brodde men frågan är ifall man kan svara ut 6 Jackson Avery som är väldigt kvick. Positiva rapporter inför den här starten och distansen ser jag som ett plus.

9 Combat Fighter fick chansen senast från ryggledaren men fick nöja sig med delad seger. Nu fick han dela segern med Danao Degli Dei och det är ingen dålig konkurrent. Nu fick han tyvärr bakspår men har en bra startrygg och lär hamna vettigt på det. Hästen går bra i ryggar och distansen tycker jag är hans bästa. Bra form och han blir att se upp med.

8 Crown Wise As gör bra prestationer hela tiden men har mindre tur med lottningen. Hästen är bra nog för att vinna loppet men behöver en del tur. Tempo kan det bli men risken finns att man får backa sig sist från början. Skulle Jepson ha lite tur och hitta ned i ett vettigt slagläge, tror jag att hästen är bra nog för att vinna. Han tål att göra en del grovjobb men det kan bli svårt att hinna fram till seger.

2 Winner Brodde är hästen att så ifall han skulle nå ledningen. Min uppfattning är dock att han är snabbare bakom bilen med spår lite längre ut. Inte omöjligt att han håller ut konkurrenterna men det kommer att kosta en del. Som favorit är han inte jättehet för mig och jag tycker att han är sårbar ifall ledningen inte skulle nås.

Ranking: A: 4-9    B: 8-2-3   B/C: 7-6-1-11   C: 10-5-12

V75-6: Åby 2140 m autostart

1 Kagan är min förstahäst i loppet. Han fick spår utvändigt om Önas Prince senast i årsdebuten och fick en fin resa i rygg hela vägen in i mål. Han bör gått framåt med det lopp och man vill säkert vinna det här loppet. En direkt plats till Paralympiatravet ligger i potten och Bergh lär väl knappast släppa ledningen. Hästen ska tävla i en amerikansk sulky som han gått med ett par gånger tidigare. Det har gett honom en extra kick och han skulle kunna leda runt om.

8 Önas Prince drog sämsta spåret och han kommer nog få bekänna lite färg. Skulle han bli släppt till ledningen, är loppet förmodligen över. Han kan såklart vinna utvändigt också men det blir en tuffare uppgift. Han är rätt favorit men kommer att bli en väldigt stor sådan. Jag kommer att gardera och hoppas att det blir ett rejält race. Han har fått årsdebuten avklarad och bör vara lite bättre till den här starten. Plus med amerikansk sulky den här gången.

3 Ferrari Sisu var starkt gåendes senast när han galoppen kom. Det var ute i vida spår och kanske gick det lite för fort. Hästen ser ut att vara i riktigt bra form och skulle favoriterna köra för hårt emot varandra, kan han nog utmana till slut. Hästen är inte helt att lita på och det är ett litet minus med skor runt om. Min skräll i loppet!

Ranking: A: 1-8   B: 3-6  B/C: 4    C: 5-7-2

V75-7: Åby 2140 m autostart

15 hästar spårtrappa och lärlingar. Känslan är att det kan bli ett ruskigt stökigt lopp och det kommer säkert köra på flera håll. Här får man nog gardera brett.

13 Ziva tycker jag känns intressant här. Hon vinner inte speciellt ofta men gör ju ofta bra prestationer. Hon var riktigt bra senast och var grym även gången innan. Att hon endast har en seger på 39 starter är lite svårt att förstå faktiskt. Jag hade inte blivit ett dugg förvånad ifall hon skräller till den här gången. Det är ett lärlingslopp och dessa lopp brukar gå i lite överpace. Skulle hon få gå med i de rätta ryggarna, kanske hon kan sätta dit nosen först.

14 Bold Face gjorde det bra senast men orkade inte riktigt sista biten. Hon fick trava utvändigt om stallkamraten men höll ändå bra. Skulle hon få slippa göra allt grovjobb denna gång, kanske det är dags för henne. Formen ser ut att vara bra och hon har säkert ett tungt slutvarv i kroppen.

9 I Love Faux Depart trodde jag Björn skulle vara intresserad av att testa i ledningen med senast. Hon har gått bra i den positionen tidigare och man ryckte alla skorna och hängde på den amerikanska sulkyn. Man fick en fin resa i rygg på ledaren och jag tror att det fanns en del sparat. Hästen såg lite seg ut men enligt Joakim Elfving var hon lite svår att få igång då Björn tog upp henne lite i sista sväng. Nu har hon ett annat utgångsläge och ska räknas igen. Har en vass speed och mötte liknande motstånd senast.

Ranking: A: 13-14-9    B: 6-15-1   B/C: 12-7-11-4    C: 5-10-2-3-8

Spelförslag till V75
V75 - 1
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
V75 - 2
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
V75 - 3
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
V75 - 4
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
V75 - 5
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
V75 - 6
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
V75 - 7
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Kostnad: [3024 rader] = 1512 kr
Skrällen
  • V75-2:
    #10 Zlatan Gertorp
team-skrallen
Spiken
  • V75-4:
    #1 Wishful Order
team-spiken
Draget
  • V75-7:
    #13 Ziva
team-draget
Gå med i vårt andelslag!