V75 tips Halmstad 6/7

Publicerades den 4 juli 2024

Hej!

En ny härlig V75 omgång på Halmstad och vi bjuds på flera fina lopp. Det ser ut att kunna bli rätt så bra betalt ifall man lyckas hitta sju vinnare och vi håller tummarna för en del skrällar. Vill ni vara med i jakten på 7 rätt kan ni köpa andelar av oss via länken nedanför.

Gå med i vårt andelslag!

V75-1: Halmstad 2140 m voltstart

1 Spirit of Love är väldigt intressant i det här loppet. Han gick i mål med mycket krafter sparade senast och såg jättefin ut i ryggar. Man testade honom barfota bak om för första gången och nu siktar man på att ta av alla skorna. Litet minus att han inte kan tävla i en amerikansk sulky och frågan är hur fort han kan öppna. Han har inte öppnat lika bra i volt som bakom bilen men han fick spår 1 här. Jag tror att han får svårt att hålla upp ledningen men kanske kan han få en fin resa på innerspåret ändå. Formen sitter där och han är given på min kupong.

9 Poker Lane var ute i ett riktigt bra Klass 1 försök senast. Han slutade tvåa i det loppet och stod för en mycket stark prestation. Åt Maroon Day gick det inte att göra någonting men han krigade på bra hela vägen in i mål. Hästen börjar närma sig toppformen och Roger låter väldigt nöjd med hästen för dagen. Han är vass i ryggar och motståndet ser lite enklare ut den här gången på papperet.

5 Eminent Kronos besitter bra fart för klassen men har ju lite problem med galopper. Han är stänkrädd och spår 5 i volten är inte optimalt. Man är sugna på att testa honom barfota runt om för första gången och det skulle kunna ge bra effekt. Felfri är han säkert med i segerstriden men ingen jag vågar lita fullt ut på.

Ranking: A: 1-9-5   B: 7-6-3    B/C: 2-10-4   C: 8-11-12

V75-2: Halmstad 2140 m autostart

2 Great Time Trot fick spår invändigt om 5 Spartakus och det är ju en fördel. Han är snabb från början men är ingen blixt bakom bilen. Han har 3 Tuppen utvändigt om sig och det skulle kunna vara till en hjälp i spetsstriden. Samtidigt har han även 1 Swish the Cash invändigt om sig som också skulle kunna vara en faktor i spetsstriden ifall han vaknat på rätt sida. Inte en helt enkel spetsstrid men jag har honom som knapp favorit att ta hand om ledningen. Han kan vinna från andra positioner men från ledningen ser det ut att vara en toppchans. Tänkbar spik men vi får se vart procenten hamnar.

5 Spartakus spände man bågen med senast och det gjorde man ju rätt i. Han vann från ledningen och man siktar på en repris den här gången. Senast tävlade han med ett norsk huvudlag men nu funderar man på att testa ett halvstängt för att få honom ännu lite rappare från start. Skulle kunna blåsa till tät och då kör man så länge lampan lyser.

1 Swish the Cash är svårbedömd för dagen och kommer med två raka galopper. Det gick trögt för stall Kolgjini under en längre period där hästarna inte var helt friska. Det verkar däremot som att man är på rätt väg nu och förhoppningsvis kan man studsa tillbaka. Hästen kan öppna rätt så bra från start men frågan är hur mycket Adrian vågar ladda. Rygg ledaren behöver kanske inte vara fel och han fick ett intressant läge. Spännande vid gardering men behöver också trava.

Ranking: A: 2   B: 5-1-4    B/C: 3-8-11-6   C: 12-9-10-7

V75-3: Halmstad 1609 m autostart

1 Get a Wish debuterade senast i Johan Untersteiners regi och flög fram över upploppet. Det var dåligt tempo i loppet och det var svårt att plocka någonting på ledaren den sista biten. Hästen lär vara lite vassare till den här starten och kan öppna bakom bilen. Spår 1 är lite lurigt men han skulle kunna hålla upp ledningen. Från spets hade han varit väldigt intressant att se och konkurrenterna hade nog fått det tufft att plocka ned honom. Skulle man få rygg ledaren behöver man nog en del tur. Man fick ett bra läge för att kunna få en fin resa och en bra placering. Hade jag varit säker på ledningen skulle jag nog bankat in spiken.

2 Hustle Rain föll med flaggan i topp senast då han fick trava utvändigt om ledaren. Han slog ledaren till slut och känslan är att han är bättre från spets eller i ryggar. Han har kvicka konkurrenter både invändigt och utvändigt om sig. Vi får se ifall han lyckas ta sig förbi 1 Get a Wish och samtidigt hålla ut 3 Joviality. Det är tufft att ta en längd sida vid sida men Magnus kommer säkerligen att gasa från start.

3 Joviality fick det sämsta läget gentemot de värsta konkurrenterna. Hon är nog snabbast från start men frågan är ifall hon kan ta längder på konkurrenterna över 1609 m. Jag är inte helt säker på det och från eventuellt dödens är hon sårbar. En jättefin häst men som favorit finns spelvärdet på annat håll. Anmäld med skor runt om och det är inget plus.

Ranking: A: 1-2   B: 3-8   B/C: 7   C: 5-4-6

V75-4: Halmstad 2140 m autostart

1 Gustav Simoni fick ett bra spår och kommer från en fin prestation i skymundan. Han satt bland de sista fick runda trötta hästar i fjärdespår sista biten. Formen verkar sitta där och nu fick man ett klart bättre läge. Hästen är startsnabb och ska tävla i en amerikansk sulky för första gången. Spännande ändring och jag tror att Tyler kör i spets så länge lampan lyser. Medeldistans är kanske ett litet minus då han inte har haft sin bästa bit till slut. Skulle kunna leda runt om ifall han får bestämma lite i tät.

9 Windmill Jam fick trava utvändigt om ledaren senast och kunde inte utmana om segern. Han höll bra till en tredjeplats och verkar bli bättre för varje lopp. Stallet har alltid hållit honom högt utan att han riktigt har bevisat det på banan. Hästen ser ut att vara på rätt väg och med ett lopp i ryggar ska man inte nonchalera honom den här gången.

14 Grumbazz Kini befinner sig numera i Flemming Jensens regi. Bästa hästen i fältet tror jag och Malte har kört hästen tidigare. Man fick det sämsta spåret och det kommer att bli tufft att runda det här gänget. Det är dock svårt att välja bort det bästa ekipaget sen är läget svårt.

Ranking: A: 1-9   B: 14-11-6-7   B/C: 10-8-3  C: 5-4-13-12-2

V75-5: Halmstad 2640 m autostart

8 Cheops är jag mest spänd på att se i det här loppet. Han gynnas kraftigt av distansen då han är mer stark än snabb, däremot hade man nog hoppats på ett bättre spår än 8. Han är anmäld med barfota runt om som han endast har tävlat med en gång och då gjorde han en bra prestation. Hästen har verkligen varit på gång på slutet och vid minsta klaff tror jag att han dyker upp i segerstriden.

5 Janks Morton är givetvis bästa hästen i fältet och har endast förlorat ett lopp hittills i karriären. Han har inte startat på ett tag och det är således ett frågetecken kring formen. Risken finns att han får trava utvändigt om ledaren här och även om han klarar av det är det lång distans. Hästen ska ha gått ett snabbare banjobb och är nog reda för en stark prestation men såklart är det ingen toppform. Kanske är han bara bäst men som favorit lockar det att gå emot.

4 Enjoy the Moment är medelsnabb ut men gynnas såklart av att ha spår invändigt om de värsta konkurrenterna. Han vann senast från ledningen på Tingsryd och frågan är hur mycket som fanns sparat. Prestationen var mycket bra och han ska kännas ännu lite bättre i träning efter det. Hästen är i form och man skulle kunna komma till tät igen. Når man ledningen vill man köra där och lång distans är inga problem.

Ranking: A: 8-5   B: 4-2-7   B/C: 11-1-3  C: 9-12-10-6

V75-6: Halmstad 2140 m autostart

8 Cathrinelle fick spår 8 men står väldigt bra inne i loppet pengamässigt och man hade räknat med ett dåligt spår i denna spårtrappa. Hon är väldigt startsnabb och spår 8 passar säkert bättre än spår 12. Hon har väldigt startsnabba konkurrenter invändigt om sig och riskerar en dryg inledning. Min känsla är att hon ändå skulle kunna komma fram utvändigt om ledaren och kanske bara är bäst därifrån. Jerry Riordan låter nöjd med sitt nyförvärv och kanske är det läge att ta betalt direkt. Hon har gått barfota runt om nere i Italien och ska göra så även nu. Tänkbar spik ifall procenten blir tilltalande.

5 Caradja är blixtsnabb ut bakom bilen men frågan är ifall hon kan ta sig förbi de kvicka konkurrenterna invändigt. Hon trivs allra bäst i ledningen och höjer sig ett snäpp där. Formen är på topp och läget bakom bilen är bra. Man kommer att gå all in för ledningen och kanske kommer man dit. Jag tror att 1 Organzza kan tänka sig släppa men det vill nog inte Jörgen Sjunesson bakom 2 Golden Rain. Kan bli en sprakande öppning första 500 meterna!

12 Nova Mahiron har inte startat på ett tag och fick spår 12. Hon har ju tjänat mest pengar i fältet och är van att möta tuffare ston. Trots läget ska man inte nonchalera henne och det kan bli hård körning i loppet. Hon är vassast i ryggar tycker jag och hon skulle kunna fälla alla till slut.

Ranking: A: 8   B: 5-12-3    B/C: 2-10-1-9   C: 4-7-11-6

V75-7: Halmstad 2140 m autostart

4 Laredo Boko känns som omgångens bästa spik på förhand. Han är rätt så snabb ut och kan nog komma till ledningen här. Hästen har toppform och ska ses med bra vinstchans här. Han är inte beroende av ledningen men det vore intressant att se honom i den positionen. Han möter ett par bra konkurrenter och bakom honom är loppet vidöppet. Jag tar ställning och spikar!

7 Queen Belina var jag besviken på senast. Hon fick en perfekt resa i rygg på Hades de Vandel men kunde inte haka på överhuvudtaget. Hon slutade på en femteplacering långt bakom vinnaren. Att hon skulle vinna när vinnaren var så bra är inget man kan begära men efter den snälla resa hade jag ändå förväntat mig en topp tre placering och att hon skulle vara närmre i mål. Kanske var skor bak ett större minus än vad jag hade räknat med på förhand och vi får se ifall hon har studsat tillbaka den här gången. Sämre läge men klart enklare motstånd.

1 Mulberry fick spår 1 och frågan är vart han hamnar från start. Han är inge  blixt från start och risken är att han hamnar tredje invändigt. Skulle man däremot får rygg ledaren på 4 Laredo Boko ska man absolut räkna med honom ifall lucka uppstår i tid. Hästen är i form och var riktigt bra igen senast. Han gör sällan ett dåligt lopp men läget skulle kunna ställa till det.

Ranking: A: 4   B: 7-1-11   B/C: 12-2-10   C: 3-5-8-9-6

Spelförslag till V75
V75 - 1
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
V75 - 2
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
V75 - 3
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
V75 - 4
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
V75 - 5
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
V75 - 6
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
V75 - 7
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Kostnad: [3600 rader] = 1800 kr
Skrällen
  • V75-5:
    #8 Cheops
team-skrallen
Spiken
  • V75-7:
    #4 Laredo Boko
team-spiken
Draget
  • V75-1:
    #1 Spirit of Love
team-draget
Gå med i vårt andelslag!