Vind i seglen och 12 miljoner jackpot på Stryktipset!

Publicerades den 30 mars 2024

Otroligt trevlig långfredag i DBS-butiken! På Topptipset spelade Miljongänget in över 100 000 kr och lite senare på kvällen avslutades hockeybomben, där gick Miljongängets Big Bang i mål för 176 000 kr och adderade ännu en storvinst till den digra listan av Bombenträffar! Grattis till er som var med och nu ska vi låta framgångarna spilla över på Stryktipset denna Påskafton! 

Förra veckan var det ingen i hela landet som löste 13 rätt och vi får därmed en trevlig jackpot på 12 miljoner att bråka om! Som vanligt är kupongen på Påskafton lite annorlunda. Detta på grund av att Championship lirar långfredag och annandag påsk. Sju härliga Premier League-matcher inleder kupongen och därefter hälsar vi på i övriga storligor i Europa och totalt sett en fotbollsmässigt oerhört trevlig kupong. Spelmässigt är kupongen relativt favoritbetonad men samtidigt ser vi många fällor för folket att gå i – det ser lovande ut idag helt enkelt! 

I vanlig ordning kommer vi att snickra ihop ett system på 1296 rader som vi sedan ska trimma lite extra. Oavsett om man vill göra reduceringar eller föredrar att spela matematiskt vill vi slå ett slag för att använda www.reducering.se för att få koll på totalodds, utdelningsprognos med mera. Det är ett suveränt hjälpmedel! 

Spela Stryktipset med Miljongänget

Spelförslag Stryktipset

Fem spikar ska ringas in och vi kommer att plocka dessa från lite olika ”fack”. Ett par tuffingar runt 40 % och sedan stabila byggstenarna Tottenham och Bayern med samt Aston Villa som hämtas från ”mellanfacket”. 

  1. Aston Villa (62%)
  2. Tottenham 83%)
  3. Nottingham (43%)
  4. Juventus (37%)
  5. Bayern (68%)

Spurs och Bayern känns som två trygga favoriter att luta sig emot. Oerhört svårt att se Luton och Dortmund kunna freda sig mot dessa offensiva superkrafter. Nottingham möter Crystal Palace och vi tror på ett ruskigt taggat Nottingham som efter poängavdrag på -4 verkligen är i skriande behov av en trepoängare. Juventus har droppat en del i odds och är ett riktigt värdedrag till under 40 %. Slutligen tror vi att Aston Villa kommer göra en bra prestation idag och att det räcker långt mot ett skadedrabbat/uddlöst Wolves.

Garderingar

Två offensiva halvgarderingar sticker ut som det mest anmärkningsvärda. Brentford 1X och Mallorca X2 är superfina drag till nuvarande streckprocent. Båda dragen har långt över 50 % sannolikhet att lyckas då deras motståndare står i odds runt 2,45 respektive 2,20. Svenska folket är av helt annan uppfattning och verkar gilla att spika de både tveksamma favoriterna. Tack säger vi!

I övrigt kan nämnas att vi helgarderar kupongens näst största favorit, Chelsea. Vi har spikat den största och tredje största favven och gillar att fiska efter en skräll här. Chelsea har överraskat i negativ bemärkelse förr och Burnley har fått extra energi och vittring i bottenstriden efter poängavdraget Nottingham drabbades av.

Reduceringar Stryktipset

Idag kommer vi att bara använda oss av ett enda reduceringsvillkor. Men ett kraftfullt sådant som kommer kapa bort 64 % av raderna och justera kostnaden för systemet från 1296 kr till 468 kr. Du kanske har läst eller sett oss använda den så kallade ”exakt-reduceringen” tidigare? En favorit i verktygslådan! Häng med så förklarar vi varför!

Blå färgreducering – Chelsea, Fulham, Lyon & Monaco markeras och kravet exakt två lag ska vinna sätts ut (minst 2, max 2).

Vad innebär detta då? Jo, dels gör detta villkor att vi tvingar fram ytterligare två skrällar i vårt bygge. Max två av de fyra favoriterna får ju vinna. Men samtidigt balanserar vi upp och säger att två av de här fyra ganska troliga vinnarna faktiskt ska vinna. Med en jackpot på 12 miljoner i potten och ett relativt litet system att förfoga över tycker vi att det är lämpligt att ta sikte på utdelningar som främst rör sig kring 100 000 kr. Här får vi till ett komprimerat system där nästan alla våra rader faktiskt spelas mot sådana utdelningar. Styrkan och nyttan med exakt-reduceringar är just detta, att det går att styra tydligt mot ett visst önskat utdelningsintervall.

Vi är nöjda med bygget och presenterar det i sin helhet här:

Spelförslag för 468 kr (64% reducerat)

Nu gasar vi och tar sikte mot nya storvinster ikväll! Mot 13 rätt!

Skrällen
  • Brentford 1X
team-skrallen
Spiken
  • Tottenham
team-spiken
Draget
  • Nottingham
team-draget
Köp en andel till Stryktipset

Missa inte veckans avsnitt av Stryketpodden!