VM-tips runda två och vi har 13 rätt i ryggen!

Publicerades den 25 november 2022

Första omgången av Svenska Spels VM-tips avgjordes igår. Vilken dramatik och det slutade lyckligt till sist! Miljongängets Stora Jackpot var egentligen aldrig nära att missa någon match, 13 rätt satt verkligen som en keps! Skrällarna på Saudiarabien och Japan var sköna och drygt 1,1 miljoner kronor landade vinsten på. Fem vinnare i landet och trots storvinsten är vi lite småbittra över att inte få stå kvar som ensamma vinnare. Ghanas missade jättechans i slutet på matchen och/eller Kanadas snöpliga förlust mot Belgien hade förmodligen räckt för ”ensam vinnare”. Men det släpper vi omgående och gläds över denna storvinst och säger stort grattis till er som var med!

Nu laddar vi om för nya framgångar i omgång två av VM-tipset, återigen med läckra 5 miljoner jackpot. Alla Miljongängets andelssystem hittas i vårt Svenska Spel-ombud.

Kupongen

Likt första rundan av VM-tipset så har vi ett knippe med tydliga favoriter. Dock inga megafavoriter alá Argentina/Frankrike/Spanien senast som alla stod under 1,25 i odds. Lite mer öppet nu och vi ser goda chanser till bra utdelningar och framförallt eftersom potten spetsas med hela 5 miljoner kronor. En jättefin krydda när omsättningen håller sig relativt låg. Det var över 80 % återbetalning på första rundan och vi gissar på ännu bättre nu!

Först ut är England-USA ikväll och sen är det action ända fram till måndag kväll när Portugal-Uruguay tar kupongen i mål. Det är oerhört spännande att följa en kupong som avgörs en match i taget, det finns gott om tid att spekulera kring utdelningar och hur andra spelat. Kul långhelg väntar!

Spelförslag

I vanlig ordning bygger vi ett spelförslag med 1296 rader som ram och som vi sedan trimmar ytterligare via Sveriges bästa reduceringsverktyg, reducering.se Häng med!

Spikar

Vår spikkombination idag är fem spikar som samtliga ligger i intervallet 45-65 %. Vanligen brukar vi mixa upp spikarna från olika ”fack” men då det större favoriterna på kupongen idag ser otrevligt överstreckade ut väljer vi denna väg. De som får vårt förtroende här på spelförslaget är: Tunisien, Polen, Frankrike, Serbien & Portugal.

Tunisien såg fina ut i sin första match mot Danmark, kommer bäras fram av publiken mot ett vekt Australien. Polen tror vi kan utnyttja Saudiarabiens naiva försvarsspel på ett bra sätt. Frankrike visade i öppningsmatchen varför de är regerande världsmästare, här får vår danska grannar en svettig kamp. Serbien har hög kapacitet och ska kunna svepa bort Kamerun bekvämt och slutligen tror vi Portugals spetsegenskaper bryter ned Uruguay.

Gardera & Reducera

Trots att vi inte spikat de allra största favoriterna på kupongen så har vi ändå en relativt defensiv spikuppsättning att utgå ifrån. Vi behöver vara aktiva för att ta bygget i mål på ett bra sätt. Nyckeln på detta spelförslag blir matchen Belgien-Marocko där vi väljer den fräcka X2-lösningen. Belgien streckas över 70 % men oddsmarknaden säger under 50 % vinstchans. Ett perfekt läge att skaka av sig många svaga system som betalar för den överstreckade ettan!

Vidare helgarderar vi England-USA, Japan-Costa-Rica, Argentina-Mexico, Kroatien-Kanada samt spelar 1X i Brasilien-Schweiz. Där betalar vi för en mängd skrällar!

Vårt bygge är nu spretigt, dels har vi med alla favoriter utan Belgien och dels har vi med måååånga skrällar. Här är det läge att balansera upp systemet via ett smart reduceringsvillkor!

Grönt villkor: England, Japan, Argentina, Kroatien & Brasilien markeras och sedan sätts villkoret att minst två ska vinna men max tre får göra det! Vi tightar till intervallet i oddsprognosen betänkligt. Både svaga rader och för svåra rader städas effektivt borta. Systemet är bantat från 1296 rader till 704 rader (46 % reduceringsgrad).

Spelförslaget i sin helhet ses här! 

Mot nya 13-rättare!