Storvinst på Europatipset hos Dagens Bästa Spel

Årets högsta vinst – ensamma vinnare på Europatipset!

Vilken start det blev på år 2023!!! Inte för att 2022 på något sätt varit dåligt, men en bättre spelstart än att bli ensamma i 13-rättspoolen den 1 januari går väl inte att lösa va?! Att det är årets högsta vinst än så länge kan vi nog med säkerhet påstå..!

Europatipskupongen var lurig och trots att det var några riktigt stora favoriter som stod pall (Millwall/Monaco) och även några i mellanfacket (Nantes, Toulouse, Luton) så slutade det med att endast vårt system (R- 8 hel 1 halv) stod pall hela vägen. På detta R-system lyckades vi sätta systemramen (se bild nedan) och även ha flyt med reduceringarna. När sista matchen var kvar, Lens – PSG var matchen helgarderad på systemet men för 13 rätt och vår enda radkombination som levde på R-systemet var en hemmaseger. Lens-vinst över PSG skulle alltså sätta oss som ensamma vinnare med 13 rätt och nästan 3,5 miljoner. Lens gjorde en toppenmatch och trots lite tryck i andra halvlek stod de pall och segrade med 3-1

Andelarna till det vinnande systemet kostade endast 54kr och vinsten blev över 115.000 kr/andel. Stort Grattis säger vi till alla som hade förmånen att stå högst upp på pallen som ensamma vinnare på Europatipset, vilket är få förunnat att lyckas med.

Vill ni hänga med nästa omgång så hittar ni våra andelar i Ica Grevies Ombud hos Svenska Spel