Bästa oddsbonusarna i maj 2023

Bästa oddsbonusarna i maj 2023

Vi är i ett härligt skede av året där det bjuds på mängder av idrottsevenemang och matcher att betta på. De flesta ligorna och sporterna världen över spelas i maj 2023. Det gör det till till en perfekt månad att hämta och omsätta oddsbonusar från spelbolag med svensk licens.

På fotbollen och de toppeuropeiska ligorna ska mästare koras. I Premier League är det Manchester City som är i förarsätet medan Barcelona och Napoli redan avgjort sina respektive serier. På den internationella cupscenen får vi vänta till 10 juni innan finalen i Champions League 2023 ska spelas.

Den svenska ishockeyn har redan avgjorts men världens mest prestigefyllda hockey-liga NHL går in i  den viktigaste delen av säsongen – slutspelet. Den är en tid på året med många sena nätter för oss hockeyälskare i Sverige! 

Maj är utan tvekan en av de mest intensiva perioderna för betting under hela året. Med ett stort utbud blir det extra lätt att hitta spelvärda speltips att använda för att omsätta en oddsbonusVi har tittat närmare på svenska bonusar och tagit fram en lista med topp tre bästa oddsbonusar i maj 2023. Listan innehåller bara spelbolag och bettingbolag med svensk spellicens.

Bästa oddsbonus maj 2023

Bet365 Bet365

1 500 kr bonus

Oddsbonus upp till 1500 spelkrediter. Minimuminsats 50 kr, lägsta odds 1,20, inget omsättningskrav. Erbjudandet gäller för nya kunder.

Hämta bonus

1. Expekt oddsbonus

Nya Expekt gör ett försök att komma tillbaka till sina forna glansdagar. Expekts bettingbonus är förmodligen den mest attraktiva oddsbonus bland spelbolag med svensk licens. Lägg ett spel upp till 1500 kr på lägsta odds 1,80 och få ett gratisspel matchat till samma summa, oavsett om det sitter eller ej. Det är inget omsättningskrav på gratisspelet utan det går att ta ut eventuell vinst direkt. Med höga odds från Kambi och gratisspel upp till 1500 kr är det ett bonuserbjudande i toppklass!

Dessutom presenteras de bästa speltipsen hos Expekt under veckan i programmet Rekstudion. Ett program som vanligtvis gästas av vassa Daniel “Domeij” Striker, Oskar Block och Marcus Bring”. Perfekt program att kolla på om man söker speltips för att omsätta sitt gratisspel hos Expekt!

2. Bet365 oddsbonus

Bet365 är kanske världens största bettingsida och ett av de spelbolag med bäst odds på marknaden. Lägg därtill en oddsbonus 2023 som är en av de bästa i klassen. Med en insättningsbonus upp till 1250 spelkrediter och ett svårslaget oddsutbud är det enkelt att konvertera oddsbonusen hos Bet365 till spelvärde. 

Bonusvillkor Bet365

100% upp yill 1250 SEK (spelkrediter)

Minimumodds: 1,20

Inget omsättningskrav på eventuell vinst

Bet365 Bet365

1 500 kr bonus

Oddsbonus upp till 1500 spelkrediter. Minimuminsats 50 kr, lägsta odds 1,20, inget omsättningskrav. Erbjudandet gäller för nya kunder.

Hämta bonus

3. Betsson oddsbonus

Betsson är ett framåtlutat bettingbolag med höga odds och spel från mängder av sporter, divisioner och länder. Betsson erbjuder en insättningsbonus på 100% upp till 500 kr. Dessutom får man 100 gratisspins på Book of dead på köpet. Tänk på att oddbonusen hos Betsson kommer med ett omsättningskrav.

Bonusvillkor Betsson

Omsättningskrav: 6x

Lägsta odds: 1,80

Giltighetstid:  60 dagar från registrering

Att tänka på innan man startar sin oddsbonus:

  1. Läs på bonusvillkoren
  2. Kolla igenom vår kompletta lista med alla oddsbonusar i Sverige
  3. Försöka hitta spelvärda odds när er bonus ska omsättas. Hittar ni inga bra odds på egen hand så kolla igenom våra speltips för inspiration.
  4. Spela ansvarsfullt. Har du problem med ditt spelande så avstå helt från bonuserbjudanden och spel i allmänhet.

Lycka till!