DBS- Dagens Bästa Spel – blir en del av OBG Media AB!

DBS- Dagens Bästa Spel – blir en del av OBG Media AB!

Tillsammans skapar vi Sveriges bästa bettingsidor

OBG Media AB med Oskar Block, Daniel ”Striker Domeij och Oskar Blomqvist i spetsen driver sajterna reducering.se, bettin.gs och spelarna.se De har nu förvärvat dagensbastaspel.se. Vi som driver DBS är glada över att bli en del i denna större satsning för att bli en ledande aktör i Sverige inom sportsbetting och poolspel.

Inom poolspel (Stryktipset, Europatipset, Bomben, Topptipset & Powerplay) har vi själva många års erfarenhet och har arbetat med ambitionen att vara Sveriges bästa spelläggare. Hittills i år har vi den största vinsten på Bomben i landet och även ett antal snygga 13-rättare på Stryktipset och Europatipset för sexsiffriga utdelningar. Att nu få arbeta vidare med samma ambition och även ha marknadens bästa reduceringsverktyg via reducering.se som hjälpmedel ser vi verkligen fram emot.

Allt fortsätter som vanligt

För er som läser våra dagliga inlägg och följer våra spel kommer allt vara sig likt framöver. Vi kommer fortsätta att skriva dagliga spelförslag och med lika stort engagemang försöka komponera de bästa andelsspelen.

För mer info angående OBG Media, se pressreleasen via denna länk:

OBG Media AB förvärvar dagensbastaspel.se (DBS) och stärker sin iGaming-position

Våra varumärken