Lavinen – tävla om 10 000 kr i årets största snöboll!

Hösten är här men knappast vintern! Ändå bjuder Dagens Bästa Spel – DBS tillsammans med Nya Expekt på riktig vinterkänsla… Det är dags att rulla snöboll och ta chansen att tävla om ett Superpresentkort på hela 10 000 kr. Tävlingen drar igång på måndag (2 okt) och här ska vi berätta lite om reglerna, ge strategitips och få er kära läsare att tagga till ordentligt!

 

Tävlingen sker i Dagens Bästa Spels Facebook-grupp – så se till att vara medlem där!

Priset!

Vinnaren tar allt – den som vinner tävlingen kammar hem priset som är ett SuperPresentkort på hela 10 000 kr. Detta presentkort är giltigt hos mängder av butiker, såväl online som offline.

Regler

  1. Tävlingen pågår 2:e till 8:e oktober (måndag-söndag). 1 spel per dag.

  1. Leta upp ditt bästa spel för dagen hos Nya Expekt

  1. Kupongen ska ha minst 1,60 odds.

  1. Posta en bild på ditt spel på rätt ställe i tråden nedan.

  1. Dag 1 = första spelet då satsar du 100 kr.

  1. Nästkommande dag satsas den exakta vinstsumman från föregående dag.

  1. Förlorat spel = du får chansen att börja om med 100 kr nästa dag igen!

  1. Priset (presentkort 10 000 kr) delas ut till den som står kvar med högst summa samt givetvis avslutat med ett vinstspel på söndagen.

Några funderingar kring reglerna? Kontakta oss på Dagens Bästa Spel via Messenger eller e-post [email protected]

 

Strategitips

Den här tävlingen handlar alltså om att välja ut ETT spel om dagen. Den försiktige spelaren använder sig vanligtvis av spel där oddset rör sig ganska nära minimumoddset, 1,60. Sannolikheten att träffa rätt är ju större desto lägre odds. Men här skickar vi direkt ut två anledningar till att spela tuffare i denna tävling:

  1. Vinsten går till den som nått högst summa på söndag. Det kommer troligen inte räcka att ”fegspela” hela veckan.
  2. I just den här snöbolls-tävlingen ger vi alla chansen att börja om vid missat spel. I vanliga fall brukar den tävlande bli utslagen då. Men här går det alltså att chansa mer och sen få börja om med ny startinsats (100 kr) och hoppas på träff. Ge inte upp!

Gör dig redo

Hur kan du förbereda dig? Ja, det går ju givetvis att tjuvkika lite på spelschemat nästa vecka. På startdagen (måndag) finns det riktiga godbitar till matcher, bland annat Fulham-Chelsea i Premier League, Serie A-matcher och två matcher från allsvenskan . Därefter följer Champions League på både tisdag och onsdag – ni förstår att det kommer finnas mängder av speltips att välja bland!

Skaffa konto hos Nya Expekt – det kan ju vara smart att ha det fixat redan innan måndag! Använd denna länk för att deltaga och ta del av deras häftiga bonuserbjudande!

Så följer du tävlingen

I DBS Facebook-grupp kommer du kunna följa tävlingen. Det går att se hur alla spelar och postar sina bidrag som kommentarer ”under tävlingen”. Uppdateringar kommer att ske varje dag med info om vem som leder och vilken summa som är i topp!

I samarbete med Nya Expekt

Denna tävling genomförs i samarbete med Nya Expekt. Vi är glada och stolta över vårt nära samarbete med Nya Expekt. En annan del av samarbetet är vår podcast- / Youtubeproduktion Rekstudion. Ryktet säger att ”Striker” och grabbarna kommer leverera fina drag som kan användas i snöbollstävlingen!

Senaste helgavsnittet av Rekstudion ser du här:

Snöbollstävling