Oddsbonusar i Maj 2024 – Topplista

Sommaren närmar sig med stormsteg – så även Fotbolls-EM 2024 som startar 14 juni när hemmanationen Tyskland ska ta sig an Skottland. Men vi är inte där ännu, innan dess ska vi ta oss igenom maj 2024 som bjuder på mängder med trevliga sportevenemang. Till stora sporthändelser är oddsbonusar perfekta att nyttja – antingen för att förbättra tittarupplevelsen eller helt enkelt för att hämta ett givet spelvärde. 

Sporthöjdpunkter i Maj 2024
 • 7-8 maj – Semifinal Champions League (fotboll)
 • 10 maj – Ishockey VM (hockey)
 • 16 maj – PGA Championship (golf)
 • 20 maj – Franska Öppna (tennis)
 • 24 maj – Elitloppsveckan (trav)
 • 25 maj – FA-Cupen final, Manchester City vs Manchester United

En oddsbonus är ett välkomsterbjudande inom spel som finns hos de flesta spelbolag med svensk licens. Den gemensamma nämnaren för alla oddsbonusar är att det innebär ett förhöjt spelvärde – antingen via ett gratisspel, insättningsbonus eller annan typ av bonus. Vi har scannat igenom marknaden och valt att plocka fram tre oddsbonusar som vi tycker är lite bättre än övriga fältet just nu!

Tänk på att bonuserbjudanden gäller för nya kunder bosatta i Sverige, 18 år.

Bästa bonusarna i Maj 2024

Bethard logga

500kr Bonus

Oddsbonus 100% upp till 500 kr. Min. insättning 100 kr. Omsättningskrav 15x. Lägsta odds 1,90. Giltighetstid 60 dagar. 18+ år – Regler & villkor gäller, Stodlinjen.se, Spelpaus.se.

Hämta bonus

500 kr bonus

Oddsbonus upp till 500 kr. Minsta insättning 100 kr. Omsättningskrav 6x och min. odds 1,80. Erbjudandet gäller för nya spelare. 18+ år – Regler & villkor gäller, Stodlinjen.se, Spelpaus.se.

Hämta bonus

1. Expekt (1 500 kr)

Det finns ett spelbolag som sticker ut med den klart bästa oddsbonusen i Sverige – Nya Expekt. Just nu får nya kunder ett gratispel upp till 1500 SEK – helt utan omsättningskrav. Det enda kravet är att man först behöver lägga ett spel för vanliga pengar – så får man ett gratisspel matchat till exakt summa (upp till 1500 SEK). Med en stark oddsbok från Kambi och denna magiska oddsbonus är Expekt just nu ohotad etta bland den bästa oddsbonusen i maj 2024!

Så gör du för hämta 1500 kr gratisspel hos Expekt

 1. Klicka på “Hämta Bonus
 2. Registrera ett nytt konto 
 3. Acceptera välkomsterbjudandet
 4. Sätt in minst 100 kr
 5. Placera ett spel med lägst odds 1,80
 6. Få ett gratisspel matchat till 100% baserat på insats i steg 5 – gratisspelet ges efter avslutat spel
 7. Aktivera gratisspelet i spelkupongen innan spelet placeras
 8. Lycka till!

 

Missa inte Rekstudion där vi varje vecka rekommenderar spel på odds från vassa  och kompetenta spelrekare – alla spel som plockas är från just Expekt. Perfekt som insipiration när man ska placera sin oddsbonus!

Prenumerera på kanalen så att du inte missar nästa spelstips hos Expekt 👇

 • 2. ComeOn (500 kr)

ComeOn har seglat upp som en av våra absoluta favoriter bland spelbolagen. Förutom en bred oddsbok och höga odds erbjuder även Comeon regelbundet boostade odds på vissa matchkombinationer. Med odds långt över marknadsvärdet är det ett perfekt tillfälle att plocka spelvärde – oavsett om du redan har ett konto idag eller är ny användare. Deras oddsbonus går inte av för hackor heller – insättningsbonus på 100% upp till 500 kr är ett mycket generöst erbjudande. 

Hämta 500 kr oddsbonus hos ComeOn – så gör du 

 1. Tryck på “Hämta bonus
 2. Sätt in minst 100 kr – få 100% upp till 500 kr
 3. Omsättningskrav: 6x omsättning (bonus+insättning)
 4. Lägsta odds: 1.80
 5. Giltighetstid:60 dagar
 6. Gäller för nya kunder

500 kr bonus

Oddsbonus upp till 500 kr. Minsta insättning 100 kr. Omsättningskrav 6x och min. odds 1,80. Erbjudandet gäller för nya spelare. 18+ år – Regler & villkor gäller, Stodlinjen.se, Spelpaus.se.

Hämta bonus

Som om inte det vore nog levererar vi nästan varje dag dagens dubbel hos ComeOn – ett koncept som bygger på att våra spelexperter sätter ihop en spelvärd dubbel som presenteras i vår bettingcommunity på Facebook och i våra kanaler på Twitter. Det är helt gratis att ta del av spelen och kan användas för att omsätta sin bonus hos ComeOn. 

I april månad var statistiken för Dubblarna enligt nedan:

Gå med i vår bettingcommunity så att du inte missar nästa värdedubbel!

3. Bethard (500 kr)

Bethard har bytt oddsleverantör fram och tillbaka senaste året men nu har man  äntligen landat – det är Betsson Group som de hämtar sina odds ifrån numera. Betsson är en välkänd oddsbok med mängder med spelalternativ och konkurrenskraftiga odds, från så väl pre som livespel.  Just nu erbjuder man även 500 kr oddsbonus – sätt in minst 100 kr och få 100% matchat upp till 500 kr.

Spela på stora evenemang Champions League, Allsvenskan, Hockey-VM eller  Franska Öppna – och få bra odds att omsätta dina bonus på. Tänk på att erbjudande bara gäller för nya kunder.

Hämta 500 kr oddsbonus hos Bethard- så går du tillväga 

 1. Klicka här
 2. Registrera ett konto
 3. Sätt in minst 100 kr
 4. Omsättningskrav: 15x (endast spel på sport)
 5. Lägsta odds:1,90
 6. Giltighetstid:60 dagar
Bethard logga

500kr Bonus

Oddsbonus 100% upp till 500 kr. Min. insättning 100 kr. Omsättningskrav 15x. Lägsta odds 1,90. Giltighetstid 60 dagar. 18+ år – Regler & villkor gäller, Stodlinjen.se, Spelpaus.se.

Hämta bonus

Spela ansvarsfullt, även när det kommer till oddsbbonusar. Är ditt spelande minsta problematiskt  bör du helt avstå från spel och oddsbonusbonusar. Stodlinjen.se, Spelpaus.se

Dagensbästaspel
DBs icon

För mer erbjudanden – kika in vår lista av alla oddsbonusar bland spelbolag med svensk licens 

Facebookgrupp