Ankaragücü – Antalyaspor

Det drar ihop sig även i turkiska Süper Lig, vars säsong är omtumlad och annorlunda efter jordbävningskatastrofen. Två av lagen – Gaziantepspor och Hatayspor – är uteslutna sedan katastrofen och bara två lag åker ut den här säsongen. Det lutar klart åt Umraniyespor och Giresunspor, men de har tre resp. sex ”gratispoäng” att hämta i slutspurten (eftersom man ”möter” de uteslutna lagen) och i synnerhet Giresunspor har därför fortsatt ok chans att klara sig. Idag avgörs tre matcher, bl.a. Ankaragücü-Antalyaspor och det är två av lagen som ännu inte är på säker mark. Det ser bäst ut för Antalyaspor som har en poäng mer och en ”gratistrea” eftersom man har Hatayspor kvar i spelschemat, men det kan vara så att någon poäng till behövs. Antalyaspor möter dessutom Basaksehir och Fenerbahce i de två kommande omgångarna för att sedan avsluta borta mot Giresunspor och det borde vara hög prioritet att säkra marken innan dess för att undvika rejält drama…

Defensiva avbräck för Ankaragücü – försiktig tillställning att vänta

Ankaragücü har ingen ”gratistrea” att hämta i avslutningen, men ett relativt bra spelschema. Semifinal-returen i cupen mot Basaksehir nästa vecka stör dock en del och dessutom saknas ett par ordinarie spelare i försvaret idag. Viktige greken, Kitsiou, är avstängd och både Kaldirim och Radakovic är skadade – Kitsiou och Radakovic är tydliga avbräck. Det finns dock ok ersättare, men det finns också anledning att tro att det blir en något mera försiktig taktik idag med tanke på ett par reserver i backlinjen. I kombination med tabelläget, så tycker jag det är läge att testa oavgjort till ok odds – båda lagen borde som sagt vara nöjda med att dela poängen och ta ytterligare ett litet steg mot säkrat kontrakt. Det är sällan man rekar kryss, men i slutet av säsongen kan det absolut vara läge. 3.45 på Betsson får sig en liten slant (och ett underspel kan absolut också vara på sin plats). Lycka till vid rygg!

Fler speltips

Logga Championshipkungen
28 Nov 20:45
Fotboll
Coventry vs Plymouth
28 Nov 20:45
Spelbolag
Odds
2,95
Speltips
Coventry vinner och över 2,5 mål
n
27 Nov 19:00
Ishockey
Djurgården vs Kalmar
27 Nov 19:00
Spelbolag
Odds
1.89
Speltips
Djurgården -1.5
c fc f aa ef x
25 Nov 13:30
Fotboll
RekStudion Special vs Manchester City vs Liverpool
25 Nov 13:30
Spelbolag
Odds
3.75
Speltips
Liverpool vinner eller oavgjort & Dominik Szoboszlai och Mohamed Salah över 2,5 avslut tillsammans (Manchester City - Liverpool)
VISA ALLA SPELTIPS