Analys: Så ska Newcastle få fart på Alexander Isak

Brest – Lens

Nyfiken på Brest-Lens i Ligue 1 i eftermiddag, start om knappt två timmar, kl 17:05. Succélaget Lens klar favorit trots bortaplan, men jag vill faktiskt hissa en liten varningsflagg idag. Har hyllat och klickat laget flera gånger den här säsongen, med lyckat utfall, men nu verkar det vara lite grus i maskineriet. Man ska väl inte dra för stora växlar av bara en match, men 0-1 hemma mot Nice var inte bara första poängtappet på hemmaplan – det var också en svag insats. Nice var det bättre laget och vann rättvist och för första gången på länge är det lite skadeproblem för Lens. Anfallaren Claude-Maurice (3 mål) saknas precis som mot Nice, då även backen Haidara utgick skadad och också väntas missa dagens match. Cabot m.fl. på skadelistan sedan tidigare och coach Haise får tänka till lite extra.

Brest då? Mja, en del skador stör ännu, men viktige Lees-Melou är tillbaka efter avstängning och väntas starta. Har f.ö. plockat in numera 36-årige Remy från Turkiet, men det lär väl bli en roll som möjlig inhoppare för honom i sin nya klubb. Slog Angers med 4-0 i senaste hemmamatchen och har spelat oavgjort mot starka trion Lyon (senast), Toulouse och Lille i upptakten av året. Var också med i matchen då lagen möttes här i cupen för bara två veckor sedan. Lens vann då med 3-1, men det var som sagt inte någon ojämn tillställning.

Tror Brest kan störa Lens senare i eftermiddag och jag testar Brest +0.75 till 1.89 som Kambi (t.ex. Unibet) verkar vara högst med. Lycka till om rygg!

Fler speltips

championskungen Logga Championshipkungen
19 Sep 21:00
Fotboll
Sheffield W vs Middlesbrough
19 Sep 21:00
Spelbolag
Odds
2,20
Speltips
Middlesbrough -0,5
c fc f aa ef x
16 Sep 18:00
Fotboll
RekStudion vs Special
16 Sep 18:00
Spelbolag
Odds
3.50
Speltips
Lautaro Martinez & Rafael Leão har sammanlagt över 2.5 avslut på mål (Inter - AC Milan)
n
16 Sep 18:30
Fotboll
Celta Vigo vs Mallorca
16 Sep 18:30
Spelbolag
Odds
1.91
Speltips
Över 23.5 avslut
VISA ALLA SPELTIPS