Blocken hörna med speltips

Celta Vigo – Cadiz

Inför matchen mellan Celta Vigo och Cadiz är det värt att rikta uppmärksamheten mot Jonathan Bamba och hans prestationer på planen. Celta Vigo har mött utmaningar denna säsong, inte minst nu på slutet med sjukdomar i laget, men det finns fortfarande positiva aspekter att fokusera på, speciellt när det gäller enskilda spelare som Bamba. 

Jonathan Bamba kallades nyligen upp till sluttruppen till att spela i de Afrikanska Mästerskapen i januari för Elfenbenskusten, vilket gör att han utan tvekan kommer att vilja visa upp sig och göra avtryck under de kommande matcherna. Bambas statistik denna säsong är imponerande, med minst ett skott på mål i 11 av 14 matcher. Detta är en prestation som inte bör underskattas, speciellt med tanke på att Cadiz är ett av ligans sämre lag, och släpper i genomsnitt till 5.43 skott på mål per match – en siffra som ökar ytterligare på bortaplan.

Speltipset för denna match fokuserar alltså på Bamba och hans förmåga att avsluta på mål. Med tanke på Cadiz svagheter i försvaret och Bambas bevisade kapacitet att skapa målchanser, är spelet att Bamba ska göra över 0.5 skott på mål till oddset @ 1.76 ett intressant val. Ett korrekt odds borde ligga närmare @ 1.55.

Fler speltips

Speltips fotboll från Brigaden SB
13 Feb 20:45
Fotboll
Burton vs Carlisle
13 Feb 20:45
Spelbolag
Odds
2,00
Speltips
Burton | -0,25
c fc f aa ef x
11 Feb 17:30
Fotboll
RekStudion Special vs Aston Villa vs Manchester United
11 Feb 17:30
Spelbolag
Odds
4.50
Speltips
Båda lagen gör mål, Ollie Watkins och Rasmus Højlund över 2,5 avslut på mål tillsammans & Ollie Watkins eller Rasmus Højlund gör mål (Aston Villa - Manchester United)
n
08 Feb 20:45
Fotboll
Rouen vs Monaco
08 Feb 20:45
Spelbolag
Odds
1.77
Speltips
Monaco/Monaco
VISA ALLA SPELTIPS