Det LUTar åt hemmaseger!

Intressant match mellan två lag som av många nog rankades jämnt inför säsongen. Förväntade att tillhöra övre halvan och kanske slåss om playoff-platser. Luton har mer än motsvarat förväntningarna medan Swansea varit en besvikelse. Jag tror att denna trend kommer byggas vidare via lördagens möte!

Luton

Hemmalaget fortsätter att haka på i toppstriden, ligger inför matchen på en imponerande sjätteplats. Kikar man på lagets fem senaste matcher kan det se ut som att formen är dalande, det har bara blivit en seger. Men jag hävdar att laget fortsatt ser mycket fint ut. Har vunnit xG tydligt i fyra av de fem nämnda matcherna (bara förlorat xG mot suveräna Burnley). Stark poäng bärgades hemma mot Millwall i tisdags trots tungt underläge med 0-2 och det bör vara harmoni och optimism bland spelare och ledare inför lördagens match.

Swansea

Swansea har kapacitet och många duktiga fotbollsspelare. Men denna säsong är körd för deras del och nu handlar det om att säkra kontraktet istället för att snegla uppåt. Främst är det senaste perioden som ställt till det. Bara en seger på senaste sju (mot svaga Blackpool) och självförtroendet verkar vara i botten. Storförluster i xG mot lag som Stoke & Rotherham är alarmerande och tränare Russell Martin pratade om ett ängsligt lag som det helt låst sig för. Hemmapubliken buade stundtals ut sitt eget lag senast mot Rotherham. Visserligen får laget nu slå under underläge mot Luton men frågan är om det hjälper?

Spelrek

Luton -0,25 asian handicap – 1,75 @Betsafe. Det mesta talar för en ny stark insats av Luton som då bör ha goda chanser att bryta ner ett darrigt Swansea. Tar den lite fegare linan som ger halva insatsen tillbaka vid oavgjort.

Fler speltips

Speltips Brigaden SB
04 Dec 19:00
Ishockey
Djurgården vs Almtuna
04 Dec 19:00
Spelbolag
Odds
2,00
Speltips
Almtuna | Över 2,0 (Mål)
Blocken hörna med speltips o XbiBgH x
04 Dec 21:00
Fotboll
Celta Vigo vs Cadiz
04 Dec 21:00
Spelbolag
Odds
1.76
Speltips
Jonathan Bamba över 0.5 skott på mål
Blocken hörna med speltips o XbiBgH x
03 Dec 21:00
Fotboll
Manchester City vs Tottenham
03 Dec 21:00
Spelbolag
Odds
4.00
Speltips
Udogie att få kort
VISA ALLA SPELTIPS