Galet viktig match för kvalplats!

Oj, vilken intressant match vi har framför oss på lördag! Femteplacerade Millwall tar emot sjundeplacerade Preston. Båda lagen har 62 poäng och är i högsta grad involverade i kampen om kvalplatserna till Premier League. Millwall har varit med i racet länge medan Preston nog var uträknade av de flesta men 15 poäng på de sex senaste matcherna har givit dem nytt hopp…

Millwall

Hemmalaget är som de flesta vet en maktfaktor hemma på The Den, inget undantag denna säsong. 10-6-4 är starka siffror även om två av de fyra förlusterna faktiskt skett senaste veckorna (0-1 Huddersfield och 2-3 Norwich). Det har gått lite segt i poängsamlandet överlag mot slutet. Fyra raka utan seger kan se oroväckande ut. Men  jag ser bakom siffrorna och ser starka prestationer som borde inneburit segrar. Målskyttet kommer att lossna, förhoppningsvis redan på lördag. Zian Flemming gjorde hat-trick i höst mötet (4-2 till Millwall) och gör minst en balja nu med! Millwall har ett bra lag, är hemmastarka och har verkligen allt att spela för.

Preston

Bortalaget Preston har haft en märklig säsong. I början var de ramstarka, höll nollan i de första sju (!) matcherna och agerade stabilt. Efter VM-uppehållet hade de en tung period med sex förluster på åtta matcher. Men har nu alltså studsat tillbaka igen. Faktum är dock att spelschemat på slutet varit relativt bekvämt, de har mött lag placerade i botten-6. Visserligen starkt att vinna dessa matcher men nu blir det helt annat motstånd i Millwall.

Spel!

Jag hugger raka hemmasegern till 1,90. Tycker det är minst en tiondel för högt.

 

Fler speltips

Speltips fotboll från Brigaden SB
20 Jul 17:30
Fotboll
BP vs Hammarby
20 Jul 17:30
Spelbolag
Odds
2,56/1,75
Speltips
BB/Hörn-Hcp.
n
01 Jun 21:00
Fotboll
Borussia Dortmund vs Real Madrid
01 Jun 21:00
Spelbolag
Odds
1.70 - 3.65
Speltips
Flera
n
26 May 15:20
Ishockey
Hockey vs VM
26 May 15:20
Spelbolag
Odds
2.25 - 4.50
Speltips
Flera
VISA ALLA SPELTIPS