LA Galaxy – Sporting Kansas City

Full rulle i MLS i natt – hela tolv matcher – och jag har tagit mig en titt i hopp om att hitta något vettigt klick. Några leans är samtliga bortalag (Nashville, Real Salt Lake och Seattle) där det dessutom är en del oklarheter, bl.a. p.g.a. spelare på eller på väg hem från landslagsuppdrag, som gör att jag håller mig lugn. Jag kollade sedan vidare efter tänkbara hemmalag då ju MLS är en liga med större andel hemmasegrar än ”normalt”, men inte heller där brann det till ordentligt. Däremot fastnade jag för en annan idé när jag läste mer om LA Galaxy hemma mot Sporting Kansas City.

Märkligt hög mållina – jag hugger till

Av de tolv matcherna spås denna och St.Louis-Real Salt Lake att bjuda på flest mål med jämnast odds på 3-linan i skrivande stund. Nyss nämna match kan absolut springa iväg, men jag förstår inte riktigt varför Galaxy-Sporting ska göra det. Galaxy har gjort 14 mål på 16 matcher och även om Chicarito inte varit lika het som tidigare säsonger, så är det avbräck för offensiven att han saknas (nyligen allvarligt knäskadad), i synnerhet då serben Joveljic (tre mål så här långt) spelade hela matchen för Serbien borta mot Bulgarien igår kväll och därmed inte är redo för klubblaget i natt. Visst, Galaxy har inte all fungerat bra defensivt så här långt, men det är oftast på bortaplan som man är vimsiga. Dessutom är det stor skillnad på Sporting Kansas City hemma – där man är riktigt starkt – och på resande fot… Sporting har endast sju poäng och 6-15 i målskillnad på tio (!) bortamatcher och får acceptera att man är underdogs i natt, speciellt då truppen fortsatt är ganska hårt ansatt av skador. Jag har som sagt svårt att se detta bli någon sprakande målmatch med rådande förutsättningar och rekar underspel – under 3 (Asian) plockas till 1.84 på Pinnacle.

Fler speltips

c fc f aa ef x
03 Mar 16:30
Fotboll
RekStudion Special vs Manchester City vs Manchester United
03 Mar 16:30
Spelbolag
Odds
2.50
Speltips
Manchester City gör mål i båda halvlekarna, Manchester City flest hörnor i matchen & Erling Haaland eller Phil Foden gör mål (Manchester City - Manchester United)
Speltips fotboll från Brigaden SB
13 Feb 20:45
Fotboll
Burton vs Carlisle
13 Feb 20:45
Spelbolag
Odds
2,00
Speltips
Burton | -0,25
c fc f aa ef x
11 Feb 17:30
Fotboll
RekStudion Special vs Aston Villa vs Manchester United
11 Feb 17:30
Spelbolag
Odds
4.50
Speltips
Båda lagen gör mål, Ollie Watkins och Rasmus Højlund över 2,5 avslut på mål tillsammans & Ollie Watkins eller Rasmus Højlund gör mål (Aston Villa - Manchester United)
VISA ALLA SPELTIPS