Porto – Club Bub Brugge

Liverpool – Newcastle

Ja ni, det var ingen vidare utdelning igår på reken mellan Sassulo och Milan. Båda lagen borde nog ha gjort minst ett mål var men slutade på 0-0. Nya tag idag och jag har hittat ett väldigt intressant spel i matchen mellan Liverpool och Newcastle. Gör Isak debut? Vinner Liverpool? Nedan finner ni både analys och speltips.

Liverpool måste vinna!

Liverpool står noterade för fem poäng på fyra matcher, vilket får anses som dåligt facit. Trots dålig med poäng så har Liverpool inte spelat dålig fotboll (bortsett mot United). Premiären mot Fulham, borde ha blivit seger, krysset hemma mot Palace borde också blivit en trea. I senaste matchen fick Klopp igång allting, 9-0 hemma mot Bournemouth, det var dock ett bortalag som inte alls kom upp i kapacitet. Det är alltså ett Liverpool som kommer in till denna match med ett bra självförtroende.

Pool har en otrolig långt lista med skadade och avstängda spelare. I offensiven är spelare som Nunez, Diego Jota, Oxlade och Thiago borta. Defensiva herrar som Matip och Konate är skadade. Trots alla avbräck kommer det bli en elva som håller otroligt hög klass. Offensiva trion i Salah – Firmino – Diaz, var makalöst bra i förra matchen, trots att Salah stod för 0+0 (poänggaranti idag?). Ikväll kommer troligen Elliott – Fabinho – Milner starta på mitten, där jag tycker Elliott är en riktigt bra fotbollsspelare. Van Dijk styr på backlinjen på ett bra sätt och ”wingarna” i Robertson och Trent ständigt i rörelse.

Stabilt mittenlag

Newcastle United har fem raka mittenplaceringar i Premier League. Har startat årets Premier League på ett mycket bra sätt och har efter fyra omgångar inte förlorat. Har dock tre kryss vilket gör att man står noterade för sex pinnar. Newcastle spelar som bäst fotboll hemma på St. James Park där man kryssat mot City och slagit Nottingham denna säsong. På bortagräs har man turligt fått med sig två kryss, varav ett kryss kvitterade laget i 90+.

Newcastle har många tunga avbräck. Krafth, Guimaraes, Shelvey och Wilson är definitivt out, medan spelare som Saint-Maximin och Alexander Isak är osäkra kort. I Isaks fall är det inga skada det rör sig om utan det är arbetstillståndet, i skrivande stund är papprena inte skriva, men Newcastle har fram till 75 minuter innan avspark på sig, så det finns fortfarande chans att Isak får en plats i laget. Chris Wood får troligen chansen längst fram, otroligt stark på fasta situationer. Defensiva herrar som Schär och Trippier kommer bli enormt viktiga när Liverpool skickar fram sina skickliga spelare.

Dagens speltips

Detta kommer Liverpool vinna, ganska komfortabelt enligt mig. Newcastle är i bra form, men det finns inte en chans att man kan stoppa Salah och Co. Spelet i denna match blir Liverpool -1.5  till ett riktigt bra odds. Liverpool måste vinna denna match och spelar man som i den senaste matchen kommer man att vinna med fler än en boll. Botman och Schär är inte i ärlighetens namn spelare som kommer kunna stoppa Salah – Firmino – Diaz. 3-0 på Anfield? Lycka till!

Fler speltips

c fc f aa ef x
13 Apr 13:30
Fotboll
RekStudion Special vs Newcastle vs Tottenham
13 Apr 13:30
Spelbolag
Odds
2.25
Speltips
Båda lagen gör mål & Alexander Isak och Dejan Kulusevski över 1,5 avslut på mål tillsammans (Newcastle United - Tottenham)
c fc f aa ef x
07 Apr 16:30
Fotboll
RekStudion Special vs Manchester United vs Liverpool
07 Apr 16:30
Spelbolag
Odds
2.25
Speltips
Liverpool flest avslut, avslut på mål och hörnor i matchen (Manchester United - Liverpool)
o XbiBgH x
04 Apr 21:00
Fotboll
Chelsea vs Man United
04 Apr 21:00
Spelbolag
Odds
3.50 / 4.50
Speltips
Boostad dubbel
VISA ALLA SPELTIPS