Blocken hörna med speltips

MLS All Stars – Arsenal

Att spela underspel i en match som är ämnat för framför allt show kan verka lite verklighetsfrånvänt, men det är precis vad jag kommer att göra här. Jag tycker att folk har tryckt ned Arsenal och övern lite väl djupt nu..

Bet365 Bet365

1 250 kr bonus

Oddsbonus upp till 1250 spelkrediter. Minimuminsats 50 kr, lägsta odds 1,20, inget omsättningskrav. Erbjudandet gäller för nya kunder.

Hämta bonus

MLS All Stars spelar varje år en match under högsommaren när det är en månads uppehåll i den inhemska ligan. Denna gång möter man Arsenal efter att ha mött ett ihopsnickrat lag från mexikanska ligan två år i rad. Rooney har fått i uppdrag att sy ihop det laget som ska representera MLS i denna match, där 14 spelare valdes av engelsmannen själv, 12 spelare via röster från spelare, media och fans samt 2 spelare av VD:n Don Garber. Truppen består bland annat av Benteke, Ferrira, Mukhtar, Puig och Bürki, men ingen Messi eller Carlos Vela. Med ett unikt lag och bara en match i år finns det inte mycket tidigare underlag, men majoriteten av matcherna har varit jämna och skottrika (men inte haft särdeles mycket mål). Det bör också tilläggas att ligan sakta blivit lite bättre med åren.

Arsenal kommer till spel efter ett mindre inspirerande läger i Tyskland där man spelade oavgjort mot Nürnberg trots ett starkt manskap. Till den här matchen har också nyförvärven Timber, Rice och Havertz anslutit till laget och bör definitivt få speltid, speciellt med tanke på att Ödegaard har haft känningar. I övrigt tror jag vi får ett starkt Arsenal-lag även om brasilinarna Martinelli (nyss tillbaka från skada) och Jesus (fick behandling på tisdagens träning) inte bör få mer än timme. Med en nära normal elva är man givetvis mycket bättre än MLS-laget men vi ska också komma ihåg att man möter United mindre än tre dagar senare, vilket ändå är en bättre styrkemätning. Här tror jag ändå Arteta inser att man inte heller vill få skador på några spelare och nog lär experimentera runt lite.

Mål-linan öppnade på 3.0 men trycktes snabbt upp till 3.5, vilket jag tycker är rätt rimligt i en sådan här tillställning. Under dagen har den dock fortsatt upp hela vägen till 4.25, vilket jag anser vara i det högsta laget. Att gå emot sena pengar och försöka träffa toppen är givetvis en utmaning, men jag väljer att ta en position här. Slut 1-2?

Bet365 Bet365

1 250 kr bonus

Oddsbonus upp till 1250 spelkrediter. Minimuminsats 50 kr, lägsta odds 1,20, inget omsättningskrav. Erbjudandet gäller för nya kunder.

Hämta bonus

Fler speltips

Blocken hörna med speltips o XbiBgH x
24 Sep 15:00
Fotboll
Arsenal vs Tottenham
24 Sep 15:00
Spelbolag
Odds
1.90
Speltips
Kulusevski över 1.5 tacklingar
c fc f aa ef x
24 Sep 15:00
Fotboll
RekStudion vs Special
24 Sep 15:00
Spelbolag
Odds
4.50
Speltips
Arsenal vinner & Bukayo Saka och Dejan Kulusevski har sammanlagt över 1.5 avslut på mål (Arsenal - Tottenham)
championskungen Logga Championshipkungen
19 Sep 21:00
Fotboll
Sheffield W vs Middlesbrough
19 Sep 21:00
Spelbolag
Odds
2,20
Speltips
Middlesbrough -0,5
VISA ALLA SPELTIPS