QPR fortsätter att förlora!

Två lag med svag form drabbar samman på Loftus Road på lördag. QPR närmar sig bottenstriden med rasande fart och Watford håller på att missa tåget till Playoff-platserna. Vilket lag bryter sin dåliga trend här?

QPR

Hemmalaget har inte vunnit sedan 17 december, har tolv raka matcher utan seger och faktiskt fem raka förluster nu mot slutet. Krisen är total! Den nedåtgående spiralen började när tränaren Michael Beale under VM-uppehållet värvades av skotska Rangers. Rekryteringen av ny tränare var ingen succé, Neil Crithley inledde visserligen med seger mot Preston men sedan blev det ingen mer viktoria för honom, han fick sparken häromveckan. Ny tränare är kultfiguren Gareth Ainsworth som har ett förflutet i QPR som spelare och gjort ett uppskattat jobb som tränare i Wycombe. Ingen succéstart för honom dock, 1-3förluster mot både Blackburn och Rotherham oroar verkligen.

Watford

Watfords dilemma denna säsong har framförallt varit de enorma skadeproblemen. Listan av skadade spelare har periodvis varit enorm! Ägaren Gino Pozzo tappade ändå tålamodet med tränaren Slaven Bilic som fick sparken i tisdags. Faktiskt den 18:e tränaren Pozzo sparkat under sitt ägarskap på ca 10 år, oj! Efterträdaren är Chris Wilder, en tränare som tidigare i år fick sparken av Middlesbrough men som lyckats bra förr i bland annat Sheffield U.

Speltips

QPR är verkligen totalt under isen, dessutom med tunga frånvaroproblem på nyckelspelarna Dykes och Chair. Frågan är om ”inställning och rätt attityd” som tränare Ainsworth lär förespråka räcker till mot klassmotståndet här. Jag tror inte det. Watford är ett riktigt bra lag i sina bästa stunder, har hög kapacitet. Väljer en tuffare lina då jag tror att den kan rinna iväg, QPR har förlorat med 2 mål eller mer i nio av sina senaste tio förluster – anmärkningsvärda siffror!

Watford -1 asian handicap 4,20 hos Expekt!

Fler speltips

26 May 15:00
Trav
Elitkampen vs 2024
26 May 15:00
Spelbolag
Odds
6.00
Speltips
Tangen Bork
25 May 12:45
Trav
Sweden Cup vs 2024
25 May 12:45
Spelbolag
Odds
4.35
Speltips
Just A Gigolo
n
21 May 12:20
Ishockey
Hockey vs VM
21 May 12:20
Spelbolag
Odds
1.83 - 9.00
Speltips
Flera
VISA ALLA SPELTIPS