RekStudion Special vecka 1

”Svenskmöte” i västra London då glödheta Newcastle med Isak i spetsen gästar Brentford med kapten ”Ponne” i försvaret – upplagt för en trevlig tillställning! Brentford har fortsatt visst häng på Europa-plats, men då krävs en rejäl spurt och med tanke på lagen runt omkring känns det ändå ganska långsökt. 0-1-förlust borta mot Manchester United i veckan, men rätt nära poäng efter en uppryckning i andra halvlek. Franck valde en 3-5-2-uppställning då, vilket han gör mot de bättre lagen, och mycket talar för samma mot Newcastle – ”Ponne”, Mee och Pinnock en riktigt fin stomme att luta sig mot. Newcastle slog samtidigt West Ham med hela 5-1 på bortaplan och imponerade igen, även om West Ham var väldigt generösa och bjöd på ett par av målen. Isak inledde på bänken, men hoppade in och gjorde mål, och känslan är att Alexander inleder från start i helgen. Newcastle ligger trea i tabellen, för långt efter Manchester City och Arsenal, men med riktigt bra slagläge för att knipa en CL-plats – imponerande, minst sagt.

RekStudion Special – ”Ponne” & Isak sammanlagt över 1.5 skott på mål

I premiäravsnittet av ”RekStudion” har vi önskat odds på specialen ovan och Nya Expekt har gett svar på tal och boostat oddset till finfina 3.75. Ja, du ser rätt, 3.75! Man skulle kunna tro att det är två MÅL som krävs med tanke på det fina oddset, men det är alltså ”bara” skott på mål (som rättas med Opta Stats som källa) som är spelet. Något som formstarke Isak mycket väl kan lösa på egen hand, men skulle det behövas så är ”Ponne” på fasta situationer en lysande ”backdoor”. Pontus, som ju gjorde ett ruskigt snyggt mål på nick näst senast, är mycket taggad och spelsugen efter sitt långa skadeuppehåll. Ös på nu, grabbar! (Notera att båda spelarna måste starta för att spelet ska stå, om minst en av dem ej startar, så blir spelet ”voidat” och man får tillbaka insatsen.)

 

Lyssna på avsnittet:

1500 kr Bonus

Gratisspel upp till 1500 kr. Minsta insättning 100 kr. Lägsta odds 1,80. Giltighetstiden är 60 dagar utan omsättningskrav. 18+ år – Regler & villkor gäller, Stodlinjen.se, Spelpaus.se.

Hämta bonus

Fler speltips

iYnPkD z x
28 May 17:30
Fotboll
Premier League vs Premier League
28 May 17:30
Spelbolag
Odds
2
Speltips
Läs här!
c fc f aa ef x
28 May 17:30
Fotboll
RekStudion vs Special
28 May 17:30
Spelbolag
Odds
3.25
Speltips
Tottenham och West Ham minst 3 mål görs av lagen sammanlagt & Harry Kane Över 1.5 skott på mål
SB
28 May 17:30
Fotboll
Elfsborg vs Malmö
28 May 17:30
Spelbolag
Odds
3,77
Speltips
X (Oavgjort)
VISA ALLA SPELTIPS