”RekStudion Special” vecka 14

Det blir ny inriktning på RekStudion Special denna vecka – vi lämnar spelarna och fokuserar på lagen, från MLS-rundan som avgörs natten till söndag. Traore & Nyman nådde ”bara” två avslut på mål tillsammans förra helgen och det var sistnämnde som svek. Tre matcher från MLS är utvalda – av Block och Striker – för att tillsammans nå minst 11 mål. Visst, ett snitt på minst 3.67 mål/match behövs, men oddset är boostat till höga 3.75 och det finns många kombinationer att nå dit… ”Spårar” en match målmässigt, så ökar chansen såklart betydligt och matcherna vi valt ut har fin potential.

Minst 11 mål tillsammans i LA Galaxy-Philadelphia + Vancouver-Seattle + Minnesota-Austin

Galaxy kommer med höga huvuden från derbysegern senast och levererar OK framåt trots en del skador. Gästas av ett Union, som nästan alltid producerar mål. Vancouver är mycket hemmabetonat och har en fin offensiv, samtidigt som man också släpper till en hel del bakåt. Ställs mot Seattle, som är ett av de bättre lagen i ligan när det stämmer och efter en trög period blev det seger senast. Minnesota är ett av de mest underskattade lagen, som slog till med 4-1 hemma mot Portland senast. Austin är inte mycket bättre motstånd, i synnerhet inte på bortaplan, och det skulle inte förvåna om hemmalaget tar en ny klar trepoängare. Så, dessa tre matcher att nå minst 11 mål är alltså ”specialen” och oddset 3.75 måste såklart testas. Lycka till!

RYGGA SPECIALEN HÄR

Lyssna på avsnittet:

Fler speltips

c fc f aa ef x
03 Mar 16:30
Fotboll
RekStudion Special vs Manchester City vs Manchester United
03 Mar 16:30
Spelbolag
Odds
2.50
Speltips
Manchester City gör mål i båda halvlekarna, Manchester City flest hörnor i matchen & Erling Haaland eller Phil Foden gör mål (Manchester City - Manchester United)
Speltips fotboll från Brigaden SB
13 Feb 20:45
Fotboll
Burton vs Carlisle
13 Feb 20:45
Spelbolag
Odds
2,00
Speltips
Burton | -0,25
c fc f aa ef x
11 Feb 17:30
Fotboll
RekStudion Special vs Aston Villa vs Manchester United
11 Feb 17:30
Spelbolag
Odds
4.50
Speltips
Båda lagen gör mål, Ollie Watkins och Rasmus Højlund över 2,5 avslut på mål tillsammans & Ollie Watkins eller Rasmus Højlund gör mål (Aston Villa - Manchester United)
VISA ALLA SPELTIPS