”RekStudion Special” vecka 15

Vilket klang och jubel det blev på senaste RekStudion Special! De tre MLS-matcherna levererade inte mindre än 14 mål och de minst elva som krävdes ordnade sig helt utan problem. Med facit i hand skulle man förstås ha lagt ribban ännu lite högre till fetare odds, men det är som bekant alltid lätt att vara efterklok. 3.75 duger gott och väl och nu gör vi ett nytt försök i helgen! Lägre odds, japp, men också ännu bättre chans på förhand.

RekStudion Special – BK Häcken och IF Elfsborg gör över 5,5 mål tillsammans

Vi vänder oss alltså till Allsvenskan och två högt flygande lag, som båda möter lämpligt motstånd på hemmaplan – Häcken-BP senare i eftermiddag och Elfsborg-Göteborg i morgon. Om vi börjar med sistnämnda så går det såklart att spekulera i att det måste vända för ”Blåvitt” – i synnerhet efter spelarnas möte med fansen efter förlusten mot Varberg – men problemen i klubben är på ett djupare plan och det är inte alls säkert att vi får se någon positiv effekt. Elfsborg på bortaplan är dessutom en av säsongens svåraste uppgifter och ”lillebror” från Borås kommer garanterat göra allt för att strö mera salt i ”storebrors” sår… Sedan då Häcken-BP på Bravida i eftermiddag. Visst, att Traoré saknas är såklart inte positivt för hemmalagets målfabrikation, men det finns andra starka namn som kan leverera framåt. Dessutom är den generella känslan att BP har en fortsatt tyngre period framför sig efter förluster mot både AIK och Degerfors på slutet. Spelet är alltså att Elfsborg och Häcken tillsammans ska nå minst sex mål och visst bör det kunna gå vägen. ”Draget” är att minst en av matcherna drar iväg och att något av våra lag levererar minst fyra – då är det toppchans eftersom det andra laget då ”bara” behöver ett eller ett par mål för att spelet ska sitta. Vi tackar Nya Expekt för boosten till 2.25 och jobbar in en ny special!

RYGGA SPECIALEN HÄR

Lyssna på avsnittet:

Fler speltips

Speltips fotboll från Brigaden SB
13 Feb 20:45
Fotboll
Burton vs Carlisle
13 Feb 20:45
Spelbolag
Odds
2,00
Speltips
Burton | -0,25
c fc f aa ef x
11 Feb 17:30
Fotboll
RekStudion Special vs Aston Villa vs Manchester United
11 Feb 17:30
Spelbolag
Odds
4.50
Speltips
Båda lagen gör mål, Ollie Watkins och Rasmus Højlund över 2,5 avslut på mål tillsammans & Ollie Watkins eller Rasmus Højlund gör mål (Aston Villa - Manchester United)
n
08 Feb 20:45
Fotboll
Rouen vs Monaco
08 Feb 20:45
Spelbolag
Odds
1.77
Speltips
Monaco/Monaco
VISA ALLA SPELTIPS