”RekStudion Special” vecka 16

Sur torsk på senaste ”Specialen” då Häcken löste fyra mål i sin match, men där Elfsborg bara gjorde ett mot Göteborg och totalen för de två därmed stannade på fem när minst sex mål krävdes. Bara att ta nya tag och efter ett par veckor med fokus på lagen, så går vi tillbaka till spelare den här gången. AIK-Malmö FF spelar på Friends på söndag och känns högintressant efter lagens ”kurvor” under säsongen. Ett AIK, som varit utskrattat men som kommit tillbaka, och ett MFF, som glidit med i toppen men som nu förlorat tre av de fyra senaste och ”bara” ligger trea.

RekStudion Special – Guidetti & Kiese Thelin över 2,5 skott på mål tillsammans

Guidetti och Kiese Thelin blir våra gubbar på söndag – inte direkt två målsprutor den senaste tiden, men avslut på mål brukar de leverera. JG har faktiskt bara gjort ett mål på hela säsongen, men tendensen senaste tiden är att han närmar sig sitt andra. Tränarbytet verkar ha gjort gott för honom och flera andra spelare i ”Gnaget”. För MFF är de senaste förlusterna förmodligen bara lite grus i maskineriet, för sedan bl.a. Pontus Jansson anlände så förfogar Rydström över Allsvenskans starkaste trupp. Det kan säkerligen bli en underhållande match på Friends och i veckans RekStudion Special är det minst tre skott på mål för Guidetti och Kiese Thelin tillsammans som gäller. Notera där att avslut på mål räcker, d.v.s. nick etc., men träff i målramen inte räknas. Det krävs också att båda spelarna måste starta matchen för att spelet ska gälla – annars återbetalas insatsen. Nya Expekt har boostat denna till fina 2.80 – det måste testas!

RYGGA SPECIALEN HÄR

Lyssna på avsnittet:

Fler speltips

c fc f aa ef x
03 Mar 16:30
Fotboll
RekStudion Special vs Manchester City vs Manchester United
03 Mar 16:30
Spelbolag
Odds
2.50
Speltips
Manchester City gör mål i båda halvlekarna, Manchester City flest hörnor i matchen & Erling Haaland eller Phil Foden gör mål (Manchester City - Manchester United)
Speltips fotboll från Brigaden SB
13 Feb 20:45
Fotboll
Burton vs Carlisle
13 Feb 20:45
Spelbolag
Odds
2,00
Speltips
Burton | -0,25
c fc f aa ef x
11 Feb 17:30
Fotboll
RekStudion Special vs Aston Villa vs Manchester United
11 Feb 17:30
Spelbolag
Odds
4.50
Speltips
Båda lagen gör mål, Ollie Watkins och Rasmus Højlund över 2,5 avslut på mål tillsammans & Ollie Watkins eller Rasmus Højlund gör mål (Aston Villa - Manchester United)
VISA ALLA SPELTIPS