RekStudion Special vecka 2

Arsenals titeljakt går vidare och även om viktiga poäng tappades mot Liverpool senast är en pinne bättre än ingen och man har fortsatt ett litet poängmässigt övertag på City. Nu väntar Londonderby mot West Ham, på bortaplan, och det är såklart ingen lätt uppgift. ”Hammers” gör dock ingen stark säsong och även om man ”sprungit” under förväntat, så är det en rejäl bit upp till Arsenals nivå. Dessutom kan dubblerandet i ECL ta en del krut – så sent som i torsdags var West Ham i Belgien och fick kämpa hårt för att nå 1-1 mot Gent, där returen spelas hemma nu till veckan… Ett par nyckelspelare vilades då från start, det kan verkligen behövas om man ska ha någon som helst chans på söndag.

RekStudion Special – Jesus & Martinelli har sammanlagt över 1.5 avslut på mål

I premiäravsnittet av ”RekStudion” stänkte vi in Ponne & Isak att tillsammans ha minst två avslut på mål till hela 3.75, trots att Jansson bara spelade en dryg kvart innan skada. Duon noterades för tre avslut på mål och spelet satt verkligen klockrent – vilket vi hoppas på även denna gång då vi fortsätter med samma typ av spel, fast med nya spelare. Vi har valt ut Arsenals The Gabriels – Jesus och Martinelli – och det känns onekligen bra. Martinelli frejdig och het och Jesus mycket hungrig efter sitt skadeuppehåll. Minst två avslut på mål tillsammans till 2.10 är ett riktigt bra spel – tack för oddsboosten, Nya Expekt! (Notera att båda spelarna måste starta för att spelet ska stå, om minst en av dem ej startar, så blir spelet ”voidat” och man får tillbaka insatsen.)

 

Lyssna på avsnittet:

1500 kr Bonus

Gratisspel upp till 1500 kr. Minsta insättning 100 kr. Lägsta odds 1,80. Giltighetstiden är 60 dagar utan omsättningskrav. 18+ år – Regler & villkor gäller, Stodlinjen.se, Spelpaus.se.

Hämta bonus

Fler speltips

iYnPkD z x
28 May 17:30
Fotboll
Premier League vs Premier League
28 May 17:30
Spelbolag
Odds
2
Speltips
Läs här!
c fc f aa ef x
28 May 17:30
Fotboll
RekStudion vs Special
28 May 17:30
Spelbolag
Odds
3.25
Speltips
Tottenham och West Ham minst 3 mål görs av lagen sammanlagt & Harry Kane Över 1.5 skott på mål
SB
28 May 17:30
Fotboll
Elfsborg vs Malmö
28 May 17:30
Spelbolag
Odds
3,77
Speltips
X (Oavgjort)
VISA ALLA SPELTIPS