”RekStudion Special” vecka 23

Ordningen är återställd – ”RekStudion Special” satt senast och har därmed hittat hem i nästan 50% av gångerna så här långt. Då oddset varit på en fin nivå genomgående, så är ROI:en på +30.59%, vilket såklart är trevligt – om än ett väldigt litet underlag. Ödegaard visade vägen förra helgen och löste på egen hand över 1.5 avslut på mål – tur det då Brunos Fernandes inte visade sina framfötter. I helgen är det landslagsboll som gäller och föga oväntat har vi valt att fokusera på Sverige och bortamatchen mot Estland under lördagskvällen.

RekStudion Special: Sverige vinner & Isak och Kulusevski har sammanlagt över 1.5 avslut på mål

Sverige (och Janne) har kniven mot strupen i detta tidiga skede – det måste nästan bli sex poäng på denna samling för att hoppet om EM nästa år ska leva. Estland får inte nonchaleras – de var t.ex. det bättre laget borta mot Azerbajdzjan (1-1) i omgång tre, som underdog. Kommer Sverige upp i nivå är det dock toppchans och ”Specialen” blir, som ni ser ovan, att Sverige ska vinna + att Isak och ”Kulan” tillsammans ska noteras för över 1.5 avslut på mål tillsammans. Isak gör ju mål ikväll (visst?!), då krävs det bara ett avslut till på mål för att lösa biffen och visst känns oddset 2.10 trevligt?! Lycka till vid rygg – klicka då nedan för att slussas rakt in i betslipen hos Nya Expekt!

RYGGA SPECIALEN HÄR

Lyssna på avsnittet:

Fler speltips

c fc f aa ef x
03 Mar 16:30
Fotboll
RekStudion Special vs Manchester City vs Manchester United
03 Mar 16:30
Spelbolag
Odds
2.50
Speltips
Manchester City gör mål i båda halvlekarna, Manchester City flest hörnor i matchen & Erling Haaland eller Phil Foden gör mål (Manchester City - Manchester United)
Speltips fotboll från Brigaden SB
13 Feb 20:45
Fotboll
Burton vs Carlisle
13 Feb 20:45
Spelbolag
Odds
2,00
Speltips
Burton | -0,25
c fc f aa ef x
11 Feb 17:30
Fotboll
RekStudion Special vs Aston Villa vs Manchester United
11 Feb 17:30
Spelbolag
Odds
4.50
Speltips
Båda lagen gör mål, Ollie Watkins och Rasmus Højlund över 2,5 avslut på mål tillsammans & Ollie Watkins eller Rasmus Højlund gör mål (Aston Villa - Manchester United)
VISA ALLA SPELTIPS